Djeca upala u kadar ocu koji se iz svog doma javio u BBC-evu emisiju

Često govorimo o tome kako je zaposlenim roditeljima teško uspostaviti ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Kako bi barem dijelom riješili ovaj problem, danas postoje i kompanije gdje roditelji mogu dovesti djecu sa sobom na posao.

Djeca na poslu

Na posao svoju djecu dovode i neke političarke, a nedavno je islandska političarka dojila svoje dijete tijekom izlaganja, jer nije očekivala kako će držati govor. Jednoipolmjesečna kćer bila je gladna, a u tom trenutku je započela i rasprava na temu u koju se trebala uključiti. A slično je učinila i argentinska političarka, što je izazvalo brojne rasprave na društvenim mrežama i u medijima.

Djecu se u današnje vrijeme može voditi i na poslovne sastanke, konferencije ili putovanja, što mnogi pozdravljaju, ali naravno da postoje i kritičari. Ovo je vrlo čest slučaj kod poduzetnica, koje rade od kuće. S tim problemom susrela se i naša Ivana Matić, vlasnica branda Women in Adria, koja je i majka triju djevojčica.

Kad je krenula s biznisom, njena najmlađa kćer se tek rodila, pa je bila u strahu da ne zaplače kad je imala telefonske razgovore, no s vremenom se opustila i vodila djecu i na sastanke, a to isto savjetuje i drugim poduzetnicama.

I dok je Ivana u početku bila u strahu da se ne čuju dječji glasovi u pozadini kad obavlja razgovore, jedan otac o tome sigurno nije razmišljao, a dogodilo mu se. I to kad je obavljao intervju koji je išao uživo na BBC-u.

Riječ je o profesoru Političkih znanosti s Pusan National fakulteta Robertu Kellyju, koji se javio iz svog doma putem Skypea kako bi odgovarao na pitanja o Južnoj Koreji. U jednom trenutku u sobu su mu ušla djeca.

Najprije je ušlo trogodišnje dijete koje je plesalo oko njega, a otac ga je uz smijeh pokušao udaljiti. Dijete je tad sjelo iz oca, a u tom trenutku u sobu je ušlo još jedno, mlađe dijete u hodalici. U panici je ušla i žena koja je pokušala djecu što brže maknuti iz sobe.

I voditelj i profesor su pritom ostali profesionalni i nastavili s razgovorom, iako osmijeh nisu mogli sakriti. Otac se pritom i ispričao. Ovaj smiješan video pogledajte u nastavku.

Foto: YouTube Screenshot

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -