Dočekajte zimu vitke i pune samopouzdanja uz Linea Snella

Statistike govore da većina stanovništva razvijenog svijeta barem jednom u životu ima potrebu za mršavljenjem. Neki imaju na određenim mjestima višak od samo nekoliko centimetara, a neki više kilograma, koji su se taložili godinama. Kako je za dobar, a prije svega trajan rezultat u reguliranju tjelesne težine i oblikovanju tijela potreban cjeloviti pristup, sve se više ljudi odlučuje za stručan pristup mršavljenju.

Centri za vitkost i ljepotu Linea Snella u svijetu su dobro poznati jer slove kao jedni od najučinkovitijih centara za prirodne metode mršavljenja i oblikovanja tijela. U ožujku, Linea Snella centar JUG otvoren je u Zagrebu.

Linea Snella najučinkovitija metoda oblikovanja tijela

Metoda Linea Snella je bez sumnje daleko najbolja metoda prirodnog oblikovanja tijela. Zašto? Upravo zato što pruža najučinkovitiju i najpotpuniju kombinaciju različitih aktivnih i pasivnih terapija u ovom trenutku. Ova terapija omogućuje postizanje rezultata znatno brže i lakše od bilo koje druge terapije i daje pisano jamstvo za uspjeh.

Upravo se zbog toga smatra jednom od najučinkovitijih metoda oblikovanja tijela u svijetu. Svoje salone ima u Europi, Kanadi, Aziji, Australiji, Brazilu i naravno, u Hrvatskoj. Ukupno ih je više od 200.

Linea Snella je stvorio poseban svijet, koji u cjelini poštuje potrebe suvremene žene, nudi cjelovite odgovore i rješenja, a prije svega razumije i njeguje žensko tijelo i dušu. Skladna, ženstvena linija se naime ne stvara u fitness studijima, s teškim utezima, strogim odricanjima ili mučnim tjelesnim naporima.

Stvara se putem mekših pristupa, koji uzimaju u obzir i poštuju, kako žensko tijelo, tako i njezin duh. Pomoću stručnog osoblja – naših osobnih terapeuta, neinvazivnih postupaka i uzimajući u obzir suvremena znanstvena dostignuća i prirodne osobine pojedine žene, Linea Snella pretvara snove polaznica u realne ciljeve.

Linea_Snella_1

Smanjite opseg tamo gdje želite

Metoda Linea Snella povezuje u cjelinu djelovanje vibracijske vježbe koja je sada svjetski hit, učinke fiziološke temperature, lokalizirano djelovanje infracrvenih zraka, kromoterapiju, aromaterapiju, terapiju ultrazvukom, ozonom i još mnogo drugih. K tome, osnovni program na kojem radi metoda LS bazira se na znanstvenoj podlozi, za koju je bila dodijeljena i Nobelova nagrada.

Metodom Linea Snella vaše tijelo potroši 3 do 4 puta više masnoće nego inače. Pitate se kako? Na primjer, u 25 minuta vježbe u ležećem položaju u Thermoslimu potroši se 1000-1600 Kcal, a opseg se smanji prije svega na onim mjestima gdje vi to najviše želite, prije svega zbog mogućnosti lokaliziranog djelovanja infracrvenih zraka koje tkivo zagriju u dubinu, u slučaju Thermoslima do 2,6 cm.

Glavni razlog za to su optimalni uvjeti vježbe, gdje su spojeni djelovanje temperature od 37 °C i infracrvene zrake. To znači da vježbom pod infracrvenim zrakama u Thermoslimu zasigurno potrošite barem 3 do 4 puta više masnoća nego uobičajenom vježbom i to s bitno manje napora.

A da ne spominjemo vibracijsku vježbu (Power plate), pomoću koje u samo 10 minuta postižete jednake rezultate kao kod 60 minuta aerobik vježbe.

Prve rezultate možete vidjeti praktički odmah, a kamoli nakon 5 posjeta. U samo četiri tjedna opseg se može smanjiti do jednog konfekcijskog broja, a puno bolji su i tonus i celulit.

Učinak terapija unaprijed je predvidljiv te se može lako izmjeriti. Iznimno dorađen sistem, sveobuhvatni pristup i 9 različitih tretmana oblikovanja tijela, koji spadaju u sam svjetski vrh, jamstvo je za uspjeh, kojeg Linea Snella garantira i pismeno.

Linea_Snella_2

Programi prilagođeni vama

Ekskluzivno i prvi put u povijesti možete odabrati i kupiti svoj konkretan, zagarantiran rezultat. Programi Linea Snella su u potpunosti individualno prilagođeni vašim osobnim potrebama, uključuju najsuvremenije terapije oblikovanja tijela trenutno prisutne na tržištu, sadržajno su neograničene, a jedini kriterij je vaš konačni rezultat. Kada je rezultat postignut, vaš program je zaključen!

Prvi pregled je besplatan i neobvezujući, međutim i neophodan za određivanje programa koji je za pojedinca najpovoljniji, koliko vremena će trajati i kakvo pismeno jamstvo možete dobiti.

Svim članicama Women in Adria koje se ovaj tjedan odluče nazvati i naručiti za besplatni pregled, Linea Sella daruje čak 99% popusta na 3 dolaska (za 9 kn dobivate 6 terapija unutar 3 dolaska), a u slučaju upisa u „Snelly program“, još dodatnih 1 tjedan terapija gratis.

Dočekajte zimu vitke i pune samopouzdanja i rezervirajte svoj termin na 01/7799-169 ili 091/9898-289.

Linea_Snella_3

Foto: Linea Snella

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više