Kako Women in Adria članice mogu zaštititi svoje zdravlje?

U ova izazovna vremena u kojima je pandemija mnogima poremetila poslovne i privatne planove, a mnoge poduzetnice preko noći su morale promijeniti čitavo poslovanje, nije lako biti sebi na prvom mjestu. Do liječnika i uputnice sve je teže doći, liste čekanja sve su duže.

Rješenje za prezaposlene žene je ugovaranje UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u poslovnicama RBA.

UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje uz RBA FlexiFIT paket tekućeg računa

Do potrebne zdravstvene usluge možete doći jednostavno i brzo! 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu na raspolaganju Vam je medicinska služba MedUNIQA koja će pomoći savjetom ili organizacijom odgovarajuće medicinske usluge u vrhunskim zdravstvenim ustanovama. Termin pregleda kao i ustanovu u kojoj ćete ga obaviti, birate same!

Ako osim poslovnog računa u RBA ugovorite i FlexiFIT  paket tekućeg računa, ostvarujete veći popust na FlexiBIZ Standard ili Balance poduzetničke pakete. FlexiFIT paket tekućeg računa možete ugovoriti 3 mjeseca bez naknade, a unutar dodatnih raznih pogodnosti Banke možete odabrati besplatno UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje koje uključuje 750 kuna pokrića za specijalističke liječničke preglede i 750 kuna za dijagnostičke postupke godišnje.


Pročitajte više: Zašto je RBA poslovna kartica business Mastercard vaš važan poslovni partner?


Kako osigurati dodatnu zdravstvenu zaštitu?

Poduzetnice koje žele više  mogu u RBA ugovoriti paket UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Classic koji uz znatno šira pokrića dodatnog sadrži i dopunsko zdravstveno osiguranje što uz navedeno omogućuje  naknadu troškova participacija i doplata za lijekove, naknadu za boravak u bolnici kao i sistematski pregled. U ovom paketu poduzetnice imaju pravo na:

  • jedan sistematski pregled u dvije godine
  • dijagnostičke pretrage u iznosu do 1000 kuna godišnje,
  • specijalističke preglede u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • participacije i doplate za lijekove s B liste u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • naknadu za boravak u bolnici od 50 do kuna po danu, odnosno 100 kuna ako je boravak u bolnici uzrokovan nezgodom

Da biste ostvarile pravo na zdravstvenu uslugu, dovoljno je e-mailom ili telefonom kontaktirati medicinski centar MedUNIQE koji će vas prema medicinskoj indikaciji uputiti kod odgovarajućeg specijalista ili na pretragu. Važno je naglasiti da osiguranjem nisu pokrivena liječenja, pregledi i dijagnostički postupci koji su započeli prije ugovaranja osiguranja.

UNIQA zdravstveno osiguranje idealno je za prezaposlene žene koje žele sačuvati ono najvažnije – zdravlje, a time i kvalitetu života.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: Unsplash/JESHOOTS.COM

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -