Kako Women in Adria članice mogu zaštititi svoje zdravlje?

U ova izazovna vremena u kojima je pandemija mnogima poremetila poslovne i privatne planove, a mnoge poduzetnice preko noći su morale promijeniti čitavo poslovanje, nije lako biti sebi na prvom mjestu. Do liječnika i uputnice sve je teže doći, liste čekanja sve su duže.

Rješenje za prezaposlene žene je ugovaranje UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u poslovnicama RBA.

UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje uz RBA FlexiFIT paket tekućeg računa

Do potrebne zdravstvene usluge možete doći jednostavno i brzo! 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu na raspolaganju Vam je medicinska služba MedUNIQA koja će pomoći savjetom ili organizacijom odgovarajuće medicinske usluge u vrhunskim zdravstvenim ustanovama. Termin pregleda kao i ustanovu u kojoj ćete ga obaviti, birate same!

Ako osim poslovnog računa u RBA ugovorite i FlexiFIT  paket tekućeg računa, ostvarujete veći popust na FlexiBIZ Standard ili Balance poduzetničke pakete. FlexiFIT paket tekućeg računa možete ugovoriti 3 mjeseca bez naknade, a unutar dodatnih raznih pogodnosti Banke možete odabrati besplatno UNIQA dodatno zdravstveno osiguranje koje uključuje 750 kuna pokrića za specijalističke liječničke preglede i 750 kuna za dijagnostičke postupke godišnje.


Pročitajte više: Zašto je RBA poslovna kartica business Mastercard vaš važan poslovni partner?


Kako osigurati dodatnu zdravstvenu zaštitu?

Poduzetnice koje žele više  mogu u RBA ugovoriti paket UNIQA dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Classic koji uz znatno šira pokrića dodatnog sadrži i dopunsko zdravstveno osiguranje što uz navedeno omogućuje  naknadu troškova participacija i doplata za lijekove, naknadu za boravak u bolnici kao i sistematski pregled. U ovom paketu poduzetnice imaju pravo na:

  • jedan sistematski pregled u dvije godine
  • dijagnostičke pretrage u iznosu do 1000 kuna godišnje,
  • specijalističke preglede u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • participacije i doplate za lijekove s B liste u iznosu do 1000 kuna godišnje
  • naknadu za boravak u bolnici od 50 do kuna po danu, odnosno 100 kuna ako je boravak u bolnici uzrokovan nezgodom

Da biste ostvarile pravo na zdravstvenu uslugu, dovoljno je e-mailom ili telefonom kontaktirati medicinski centar MedUNIQE koji će vas prema medicinskoj indikaciji uputiti kod odgovarajućeg specijalista ili na pretragu. Važno je naglasiti da osiguranjem nisu pokrivena liječenja, pregledi i dijagnostički postupci koji su započeli prije ugovaranja osiguranja.

UNIQA zdravstveno osiguranje idealno je za prezaposlene žene koje žele sačuvati ono najvažnije – zdravlje, a time i kvalitetu života.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Foto: Unsplash/JESHOOTS.COM

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -