Upoznajte sebe kroz duhovnu tehniku koja će vam promijeniti život

Nakon 10 godina istraživačkog rada, individualnih i grupnih terapija, edukacija te suradnje s liječnicima i terapeutima različitih (ne)alternativnih metoda iscjeljivanja, nastala je All level healing™ tehnika. Saznajte što je ona i kako vam može pomoći!

Svi su dobrodošli

All level healing™ je brza, cjelovita, jednostavna i lako primjenjiva tehnika mentalnog i intuitivnog razvoja, manifestiranja i iscjeljivanja. Sastoji se od 7 osnovnih i 6 specijalističkih tečajeva kojima dobivate izobrazbu s područja alternativnog rada mentalnih i duhovnih tehnika.

Ova drugačija tehnika daje jednostavan uvid u sve nivoe postojanja te brze rezultate na svim segmentima na kojima želimo djelovati ili ih promijeniti, a koristi svih 5 čovjekovih tijela (mentalno, psihičko, energetsko, duhovno i fizičko) u mentalno-intuitivnom radu.

All level healing™ tehnika je kompatibilna sa svim mentalnim, energetskim i duhovnim tehnikama te prihvaća svakog pojedinca neovisno o etničkim, religijskim, političkim, spolnim i socijalnim obilježjima.

Sada ovu tehniku imate priliku upoznati uživo uz pravnicu, savjetnicu i trenericu Anu Keglović Horvat.

Vikend seminar

Na Mentalnom seminaru prolaze se tehnike opuštanja (antistres meditacije), vizualizacije, afirmacije, okidača, instalacije mentalne radne razine, reprogramiranja uma (1-10), razvoja intuicije te intuitivno-mentalnog skeniranja tijela.

Kako bi što lakše savladali tehniku te otpustili svjesne i podsvjesne blokade u mentalnom i duhovnom razvoju svaki polaznik dobiva i kratak All level healing™ tretman.

Nakon seminara osoba se osjeća sretnije, zadovoljnije i ispunjenije. Dolazi do veće kvalitete života jer pojedinci lako i brzo manifestiraju želje i događaje u svom životu. Razvija se fleksibilnost i otpornost na životne promjene, usklađuje se svijest, podsvijest, karmička razina i najviša razina postojanja.

Ovu tehniku možete primjenjivati na sebi i drugima te ju kombinirati sa znanjima i vještinama iz ostalih tehnika. Po završetku edukacije, polaznici dobivaju potvrdu o uspješno položenom seminaru.

Mentalni seminar 1 održava se 8. i 9. prosinca 2018. u Rudeškoj cesti 173 u Zagrebu. Ovaj dvodnevni seminar oduzet će vam samo 8 sati, a pružiti dugotrajne pozitivne učinke.

Informacije i prijave na: [email protected]

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više