EdukaCentar osmislio metodu trostruke učinkovitosti učenja stranih jezika

Cjeloživotno obrazovanje jedna je od temeljnih potreba suvremenog čovjeka i društva te kao takvo, mora biti korisno, zanimljivo i poticajno za svakog pojedinca.

Multidisciplinarnost u učenju

EdukaCentar svoje edukacije i programe provodi kroz grupnu nastavu ili individualni pristup za fizičke osobe, dok za poslovne korisnike kroji edukacije prema njihovim potrebama i poslovnim ciljevima te ih provodi kako u svojim, tako i u poslovnim prostorima (ihnouse edukacije).

„Temelj svih naših edukacija i programa čini fokusiranost na polaznika i njegove osobne i poslovne ciljeve koje želi ostvariti kroz kvalitetnu edukaciju. Iz tog razloga, naše edukacije i programi temeljeni su na najsuvremenijim pristupima i metodama iz područja andragogije, pedagogije, psihologije i lingvistike kako bi se proces učenja ubrzao te učinio što zanimljivijim i pristupačnijim polazniku. Također, važno nam je polaznike motivirati na ulaganje u vlastito znanje i razvijanje kompetencija kroz interakciju i praksu“, ističu stručnjaci iz EdukaCentra.

Trostruka učinkovitost

Kako bi kod se polaznika tečaja stranih jezika, kako grupne, tako i individualne nastave, postigao maksimalan rezultat prilikom usvajanja gradiva, edukacije su temeljene na tri dubinska principa učenja jezika. Kroz jezični princip fokus je na samom jeziku i usvajanju gradiva, kroz kognitivni princip razvijaju se polaznikove mentalne, intelektualne i psihološke sposobnosti, a kroz društveni princip pojam svijesti, veze unutar zajednice, saznanja o jeziku i kulturi.

Time se osigurava da uz samo usvajanje gramatike i vokabulara jezika, predavanja budu ispunjena sadržajem i saznanjima koja polazniku omogućuju spoznaju šire slike o kulturi i društvu jezika koje uči, te da pritom razvija vlastitu svijest i motivaciju sukladno tome.

„Motivacija naših polaznika vrlo nam je bitna jer shvaćamo kako unatoč početnoj želji i potrebi za ulaganje u vlastito obrazovanje, polaznici ponekad imaju poteškoća s održanjem adekvatnog stupnja motivacije, bilo zbog pretrpanog poslovnog, osobnog rasporeda ili nekih drugih okolnosti. Stoga naše edukacije konstantno unapređujemo kako bi bile u skladu s najsuvremenijim trendovima na tržištu te njihov sadržaj bio, ne samo što relevantniji za posao, već i kako bi konstantno bili svjesni osjećaja vlastitog napretka, a istovremeno kroz edukaciju imali mogućnost za kreativnost i izražavanje“, naglašavaju.

To se postiže ne samo primjenjivanjem suvremenih metoda iz lingvistike i psihologije motivacije, već i konkretnim alatima u samoj nastavi koja čine predavanja interaktivnima, zabavnima i poticajnima. Uložite u svoje znanje i prepustite se u ruke stručnjaka!

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na sve jezične, informatičke i poslovne grupne tečajeve EdukaCentra.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...