EdukaCentar osmislio metodu trostruke učinkovitosti učenja stranih jezika

Cjeloživotno obrazovanje jedna je od temeljnih potreba suvremenog čovjeka i društva te kao takvo, mora biti korisno, zanimljivo i poticajno za svakog pojedinca.

Multidisciplinarnost u učenju

EdukaCentar svoje edukacije i programe provodi kroz grupnu nastavu ili individualni pristup za fizičke osobe, dok za poslovne korisnike kroji edukacije prema njihovim potrebama i poslovnim ciljevima te ih provodi kako u svojim, tako i u poslovnim prostorima (ihnouse edukacije).

„Temelj svih naših edukacija i programa čini fokusiranost na polaznika i njegove osobne i poslovne ciljeve koje želi ostvariti kroz kvalitetnu edukaciju. Iz tog razloga, naše edukacije i programi temeljeni su na najsuvremenijim pristupima i metodama iz područja andragogije, pedagogije, psihologije i lingvistike kako bi se proces učenja ubrzao te učinio što zanimljivijim i pristupačnijim polazniku. Također, važno nam je polaznike motivirati na ulaganje u vlastito znanje i razvijanje kompetencija kroz interakciju i praksu“, ističu stručnjaci iz EdukaCentra.

Trostruka učinkovitost

Kako bi kod se polaznika tečaja stranih jezika, kako grupne, tako i individualne nastave, postigao maksimalan rezultat prilikom usvajanja gradiva, edukacije su temeljene na tri dubinska principa učenja jezika. Kroz jezični princip fokus je na samom jeziku i usvajanju gradiva, kroz kognitivni princip razvijaju se polaznikove mentalne, intelektualne i psihološke sposobnosti, a kroz društveni princip pojam svijesti, veze unutar zajednice, saznanja o jeziku i kulturi.

Time se osigurava da uz samo usvajanje gramatike i vokabulara jezika, predavanja budu ispunjena sadržajem i saznanjima koja polazniku omogućuju spoznaju šire slike o kulturi i društvu jezika koje uči, te da pritom razvija vlastitu svijest i motivaciju sukladno tome.

„Motivacija naših polaznika vrlo nam je bitna jer shvaćamo kako unatoč početnoj želji i potrebi za ulaganje u vlastito obrazovanje, polaznici ponekad imaju poteškoća s održanjem adekvatnog stupnja motivacije, bilo zbog pretrpanog poslovnog, osobnog rasporeda ili nekih drugih okolnosti. Stoga naše edukacije konstantno unapređujemo kako bi bile u skladu s najsuvremenijim trendovima na tržištu te njihov sadržaj bio, ne samo što relevantniji za posao, već i kako bi konstantno bili svjesni osjećaja vlastitog napretka, a istovremeno kroz edukaciju imali mogućnost za kreativnost i izražavanje“, naglašavaju.

To se postiže ne samo primjenjivanjem suvremenih metoda iz lingvistike i psihologije motivacije, već i konkretnim alatima u samoj nastavi koja čine predavanja interaktivnima, zabavnima i poticajnima. Uložite u svoje znanje i prepustite se u ruke stručnjaka!

Sve WiA članice ostvaruju 20% popusta na sve jezične, informatičke i poslovne grupne tečajeve EdukaCentra.

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Inicijativa Glas poduzetnika zadovoljna predloženim mjerama

"U Inicijativi GLAS PODUZETNIKA vrlo smo zadovoljni drugim paketom mjera za gospodarstvo koje je predstavila Vlada na današnjoj tiskovnoj konferenciji, mjere su...