Torba ili ruksak – što ljeti žene više vole nositi?

Odgovor je vrlo jednostavan – sve ovisi koji stil nosite i što vam je draže – imati slobodne ruke za zagrljaje s dragim ljudima ili u rukama nositi svoj novi modni detalj pokazujući svima da ste s modom na ti! Bez obzira koji model odaberete znajte jedno – i torbe i ruksaci su ovog ljeta jednostavno must have! 

Uz cipele najpopularniji modni detalj svakako je torbica. Ona može biti mala ili velika, stroge forme ili opuštene poput neke fine ‘vreće’ u koju stane baš sve što trebate. Mogu biti stroge poslovne ili totalno šik i trendy poput prozirnih modela koji otkrivaju sadržaj kojeg nosite. I ručke mogu biti po vašoj mjeri- kratke za modele koje ćete nositi u posebnim prigodama, srednje duge koje omogućavaju nošenje torbice u ruci, prebačene preko ramena (i na leđima) i duge ručke različite širine koje se najčešće nose dijagonalno. 

Kad je o ljetnim torbama riječ mogu biti od fine mekane kože, ali i od ostalih materijala koji podržavaju stil kojeg nosite. Primjerice – ako ste se ovog ljeta odlučile vratiti u modne 90-te noseći puno neopren tkanina i neonskih boja u tom stilu neka bude i vaša torba. Suprotno tome uz fino laneno ljetno odijelo savršeno će se kombinirati kožnata torba za posao, ali i ceker za slobodno vrijeme. Tražite li model torbice za posebne prigode,clutch je i dalje klasika koja uvijek prolazi. Za razliku od srednje velike torbice koja se nosi u ruci (ili na području nadlaktice) ljeto 2021.zapamtiti ćemo i po izrazito malim torbicama koje se nose u ruci ili na dugačkoj ručki. 

elegantni ruksak

Veliki povratak ženskog ruksaka! 

Nekad torba rezervirana samo za casual trenutke i sport, danas ultimativni modni trend koji se kombinira i uz najelegantnije outfite – tako bi se u nekoliko riječi mogao opisati ruksak koji je sve samo ne klasično rješenje za nošenje sitnica bez kojih vam je dan nezamisliv. Ruksaci, baš kao i svi ostali detalji svojim dizajnom trebaju pratiti modne trendove, ali i stilove. Sigurno nećete svoj sportski ruksak kombinirati uz ljetnu haljinu, ako i kožni ruksak strogih linija iskoristiti za nošenje sportske odjeće u teretanu, zar ne? 

Koje savjete trebate prilikom nošenja ruksaka? 

Prilikom odabira ruksaka prije svega razmišljajte o odjeći koju najčešće. Koji stil najviše volite? Ako je to casual look odaberite srednje velik ruksak napravljen od prave kože ili neke zanimljive ljetne tkanine (traper,lan) koja podržava odjeću koju nosite. Za strože poslovne kombinacije kao što su ljetna odijela i lepršave haljine nosite srednje velik ruksak strogih linija napravljen od sjajne kože. Provjerite njegovu veličinu prilikom kupovine i što stane u njegovu unutrašnjost. Ukoliko, u poslovnom smislu ne podliježete strogim pravilima bontona odijevanja, pa uživate u modnim trendovima ovog ljeta odaberite potpis omiljenog dizajnera i njegovo viđenje ruksaka. 

Što još morate znati o nošenju torbica i ruksaka? 

Bez obzira na to što odaberete evo nekoliko ključnih modnih savjeta za ovo ljeto: 

  • Trebaju li se torbe uskladiti bojom obuće? Ne, ali morate nositi isti stil cipela i torbi/ruksaka 
  • Pazite na širinu remena – ne zaboravite da ih nekad nosite na golu kožu. U tom slučaju je fini mekani kožni remen torbe puno ugodniji od lanca koji se urezuje u kožu i zagrijava na suncu 
  • Nosite li torbice u rukama, ne zaboravite na izgled svojih noktiju 
  • Uskladite boju metala – imaju li zlatne detalje vaše cipele zlato mora biti dominantno i na vašoj torbi. 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -