Recenzija: Trebate li odabrati Epson L3156 printer?

Traženje printera za svakodnevnu upotrebu nije jednostavno. Posebno ako nemate nekog stručnjaka pored sebe, odnosno “geeka” koji se razumije u to. Uz sve to, postoji toliki modela, neki su povoljniji, neki skuplji. Teško je odrediti što za koju cijenu trebate dobiti. No, nekako bismo za solidne novci željeli imati sve.

Povezano: Epsonovi laserski projektori kao alternativa velikom tv prijamniku

U uredu Women in Adria godinama koristimo razne Epsonove modele koji su nas na razne načine oduševili. Jednostavni su za korištenje, a zadnjih nekoliko puta smo se “spajali” i putem mobilne aplikacije. Sad više nismo sigurni je li nam jednostavnije koristiti računalo ili mobitel za to. Dakle, jednostavnost je važna karakteristika Epsonovih printera.

Epson L3156

Zašto odabrati Epson L3156?

Dakle, Epsonovim smo printerima općenito zadovoljni. No, mi smo jedan ženski ured i željeli smo printer koji je ženstvenijeg izgleda. Dosad nam je to kod njihovih modela bio jedini minus. I Epson L3156 nam je napokon došao kao model bez mane. Već kad smo ga izvadili iz kutije, oduševio nas je. Bijele boje i jednostavnog dizajna savršeno se uklopio u naš ženski ured.

Zaboravit ćete da morate kupovati boju za pisač jer će vam boja u Epsonovnom printeru trajati godinu dana. Prije nekoliko godina nastupio je pravi tsunami koji je napravio Epson sa svojim Ink Tank pisačima, odnosno pisačima koji umjesto potrošnih patrona i tonera koriste ekološki prihvatljivije spremnike s bojom. No, Epson L3156 printer ima još bolji spremnik jer zaliha tinte mogu trajati čak do tri godine.

Povezano: Epson predstavio dva najbrža kompaktna skenera za dokumente na tržištu

Epson je otišao i korak dalje s ekološkim segmentima pa je tako smanjio potrošnju energije. Ne morate ga isključivati jer je unaprijed programiran za smanjenu potrošnju.

Pisači se ne koriste samo u poslovne svrhe nego i u privatne. Danas rijetko tko odlazi u foto studio izraditi fotografije već radije to obavlja putem svog računala. Upravo to je razlog zašto trebate nabaviti ovaj model jer fotografije ispisane na njemu nemaju razlike u odnosu na one koje su razvijene u foto studiju.

Women in Adria članice ostvaruju 10% popusta na Epson printere. Za realizaciju pogodnosti javite se na [email protected]

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -