Epson predstavio najbrže prijenosne skenere

Tvrtka Epson predstavila je dva prijenosna poslovna skenera s najvećim brzinama skeniranja na tržištu. Modeli WorkForce DS-310 i DS-360W omogućavaju jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima  izvan ureda.

Modeli WorkForce DS-310 i DS-360W

Kućište je među najmanjima i najlakšima u ovoj klasi uređaja te je idealno za prenošenje u torbi ili držanje u ladici. Digitalizacija dokumenata je brza i jednostavna kako u uredu tako i izvan njega. Dodatna baterija i bežična povezivost čine model DS-360W pravim rješenjem prijenosnog skeniranja bez korištenja žica.

Steve King, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe, kaže: “Skeniranje je jednostavno bez obzira na to gdje se nalazite pošto su ovo najbrži prijenosni poslovni skeneri na tržištu1, s brzinom skeniranja do 25 ppm1, kako pri jednostranom tako i pri obostranom skeniranju, uz razlučivost od 300 dpi u boji i crno-bijelo. Opremljeni su priključkom Super Speed USB 3.0 i uvlakačem dokumenata kapaciteta 20 stranica. Skenirati se može doslovno bilo gdje, uz ugrađenu bateriju, bežičnu povezivost i punjenje putem USB priključka“.

Modeli_WorkForce1

Raznovrsnost u rukovanju medijima

Oba modela mogu skenirati širok izbor medija, uključujući koverte, te posjetnice i listove težine od 52 grama do 230 grama po četvornom metru. Idealni su za skeniranje i digitalizaciju papirnih dokumenata poput posjetnica i potpisanih formulara.

Bežična povezivost modela DS-360W

Uz bežičnu povezivost i funkcioniranje bez žica jednostavno je skenirati dokumente u mobilne telefone i tablet uređaje. Uređaj je idealan za rad izvan ureda uz punjivu bateriju. Uz besplatno dostupan Epsonov softver Document Capture Pro rad na ovom skeneru uklapa se u poslovne procese svih najpopularnijih sustava za upravljanje dokumentima (Document Management). Model DS-360W nudi mnogo opcija „scan-to“ (skeniraj u), uključujući scan-to-cloud, scan-to-email i scan-to-SharePoint. Uz to, ima podršku za prepoznavanje bar kodova te zonski OCR-A / B (prepoznavanje teksta u označenim dijelovima dokumenta).

Modeli WorkForce DS-360W i DS-310 biti će dostupni od siječnja 2017., po preporučenim maloprodajnim cijenama od 3090 kn te 2340 kn.

Modeli WorkForceZnačajke:

 • Prijenosni poslovni skeneri za jednostavno i učinkovito upravljanje dokumentima izvan ureda
 • Najbrži skeneri u klasi1 – brzina skeniranja od 25 ppm, jednostrano i obostrano, u boji u 300 dpi
 • Rukovanje papirima težine 52 to 230 grama / m2
 • Skeniranje širokog izbora medija uključujući koverte, posjetnice, fakture
 • Funkcija skeniranja kartica, za osobne iskaznice, vozačke dozvole, članske iskaznice i drugo
 • USB 3.0 kompatibilnost
 • Ugrađena punjiva baterija (samo model DS-360W)
 • Wi-Fi povezivost (samo model DS-360W)
 • Uvlakač dokumenata kapaciteta 20 stranica za povećanje produktivnosti
 • Windows i Mac kompatibilnost
 • Snimanje dokumenata u formatima pretraživi PDF, Excel i Word.
 • Softver Epson Scan 2.0 i Document Capture Pro

Modeli WorkForce

Za više informacija posjetite www.epson.hr.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Sabor odlučio; euro od 2023. Službena valuta u RH

Zastupnici u Hrvatskom saboru nakon prošlotjedne rasprave odlučivali su o nekoliko baznih prijedloga zakona. Oporbena inicijativa o raspuštanju Sabora nije prošla...