Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

19.5. Webinar: Komunikacija brandova za vrijeme krize: što raditi, a što ne

19 svibnja @ 15:00 - 16:00

Besplatno

Ovo su nesigurna vremena. Tko zna koliko će ona trajati. Upravo zbog toga je komunikacija koju ostvarujete sa svojim klijentima i kupcima vrlo važna. Ne isključujem ni nove klijente koje će vaša prikladna komunikacija privući.

Zato ovaj webinar na kojem ćete zajedno s predavačicom proći pozitivne primjere uz davanje savjeta za održavanje pravilne komunikacije u krizno vrijeme. Ona nezgodna i neumjesna također će se obraditi.

Naučit ćete:

– kako koristiti jezik u krizno vrijeme i poslati poruku koja je dosljedna brendu (kako se  jezično izraziti u ova krizna vremena, a da se održi pozitivan imidž i slika u glavama svojih klijenata)

– kako održati pozitivnu komunikaciju s klijentima

– koje to slike i predodžbe odaslati klijentima i učvrstiti odnos s njima

– kako strani brendovi komuniciraju i primijeniti sličan način na stranim jezicima (engleski i njemački)

Na ova pitanja, predavačica će odgovoriti uz puno primjera i vlastitih sugestija.

Radionica je za one koji svakodnevno ili nešto rjeđe komuniciraju s klijentima, a da je u to uključena pisana riječ – newsletteri, marketinške kampanje i slično. Za poduzetnike koji misle lokalno i globalno.

O PREDAVAČICI:

Mariann Makrai prvotno je profesorica s diplomom sa Filozofskom fakulteta, no s vremenom postaje prevoditeljica s diplomom Pannon Sveučilišta u Mađarskoj u Veszpremu, a usporedo s time i copywriterica s nekoliko certifikata. Fotografija je prati od srednjoškolskih dana.

Prevodi s/na engleski, njemački i mađarski jezik. Kreativka je s težnjom da uklopi kreativnost u svakodnevne procese i projekte.

Samostalno je izlagala na nekoliko izložbi fotografija te priprema 1. samoizdatu fotoknjigu u korona krizi. Njezin prevodilački rad se pomno može pratiti na http://www.tralangia.com.

Slobodno se pretplatite i na njezin dvotjedni newsletter.

VAŽNE INFORMACIJE:

Webinar je besplatan za sve WiA članice, ostali mogu platiti radionicu ili članstvo. Održat će se 19.5. u 15h putem Zoom-a, a link ćete dobiti na mail na dan eventa.

Ukoliko niste članice, a želite poslušati ovo i brojna druga predavanja, učlanite se s jednim od paketa koji su i na popustu do 1.6.2020:

https://www.womeninadria.com/postanite-clanica-women-in-adria-kluba/

Više o našim članskim paketima pročitajte na linku:
https://www.womeninadria.com/clanski-paket/

Ukoliko niste članica, osim uplate paketa možete i platiti samo ovo predavanje: cijena je 300 kn s PDV-om. Članstvo se svakako više isplati jer je godišnja članarina najmanjeg paketa 500 kn s PDV-om i vrijedi za neograničen broj besplatnih edukacija i drugih pogodnosti.

Bez obzira jeste li članica ili ne, obavezna je prijava na [email protected]

Detalji:

Datum:
19 svibnja
Vrijeme:
15:00 - 16:00
Cijena:
Besplatno