Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Od ideje do police: 1. besplatni webinar – Poslovni i marketing plan, 7.5. u 15h

7 svibnja @ 15:00 - 16:30

Besplatno
od ideje do police

Brojne žene su svoj današnji biznis počele iz kućne radinosti da bi sada njihovi proizvodi stajali na policama trgovina i drogerija.

Ukoliko vaš proizvod već je na tržištu ili je tek na početku, ova kriza je trenutak kad morate biti savršeno sigurni za koga je vaš proizvod, koja mu je cijena i kolike su mu sve stavke troškove te koja je vaša zarada na njemu.

Webinari su namijenjeni:

  • poduzetnicama koje tek planiraju staviti svoj proizvod na tržite ili su u prvih nekoliko godina poslovanja
  • iskusnim poduzetnicama koje žele unaprijediti svoj poslovni i marketing plan praćenje troškova proizvodnje proizvoda

Ovaj serijal webinara u potpunosti je besplatan za sve zainteresirane, a na linku možete pronaći sve datume i informacije o svakom od modula.

U 4 modula proći ćemo sve teme i područja koja su bitna za uspješan proizvodni biznis.

PRVI MODUL – 7.5. od 15h do 16.30h

Tema ovog modula je “poslovni i marketing plan”. To bi trebala biti vaša početna točka od koje krećete i gradite sve dalje. Uz iskusnu predavačicu Sanju Varlaj saznajte sve što vas zanima.

Teme koje se prolaze:

  • analiza tržišta

  • tko je moj kupac

  • da li nudim potrebu ili želju

  • koju cijenu želim za svoj proizvod

  • gdje želim plasirati svoj proizvod

O predavaču:

Sanja Varlaj, mag. Oec, NLP Master practitioner & Business coach. Nakon diplome na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu započinje uspješnu poslovnu karijeru koja nakon više od 25 godina traje i danas. Proglašena je među 100 najutjecajnijih poslovnih žena u Hrvatskoj koje je objavio časopis Nacional. U karijeri prolazi mnoge renomirane hrvatske, regionalne i multinacionalne kompanije kao što su McDonald’s, Lura d.d. ( Dukat, Sirela), Beiersdorf ( Nivea), Zubak Holding, L’Oreal, Keune Haircosmetics. Konstantno se poslovno usavršava u hrvatskim i internacionalnim obrazovnim institucijama. Završila je i stekla naziv NLP Master practitioner i business coach te je član Hrvatske udruge coacheva.

Prije nekoliko godina osniva svoju firmu „SV Education & Consulting“, a ističe svoje iskustvo u savjetovanju kod  pokretanja ili reorganizacije poslovanja, osobnog razvoja lidera i liderskih vještina, izrade strategije marketinga i poslovanja te analize tržišta. Posebni naglasak stavlja na svoju ekspertizu u B2B marketingu, vođenje i organiziranje prodajnih timova u B2B sektoru, razvijanje poslovnih vještina i osobni razvoj poslovnih ljudi. Nedavno je završila jednogodišnju edukaciju „Pedagoško-psihološko obrazovanje“ na Učiteljskom fakultetu, Zagreb i stekla kompetencije za nastavnika/predavača.  Od jeseni 2019. predavač je na Poslovnom veleučilištu Zagreb  PVZG , na kolegiju Poslovni marketing.

VAŽNE INFORMACIJE:

Prijave se primaju isključivo putem maila na [email protected] uz napomenu želite li sudjelovati na sva 4 modula ili samo na određenima.

Webinari se održavaju live putem Microsoft Teams aplikacije. Link na event dobit ćete na dan eventa na mail, potebno je besplatno preuzeti ovu aplikaciju ako je već nemate.

Imat ćete mogućnost postaviti pitanja u chat boxu nakon predavanja.

Generalni sponzor serijala webinara je Bipa, zlatni sponzori su A1, Merkur osiguranje i RBA.

Detalji:

Datum:
7 svibnja
Vrijeme:
15:00 - 16:30
Cijena:
Besplatno
Događaj Tags: