Loading Događanja

« All Događanja

 • Ovaj događaj je prošao.

Od ideje do police: 3. besplatni webinar – Početničke greške u proizvodnji kozmetike i kako ih izbjeći 21.5. u 15 sati

21/05/2020 @ 15:00 - 16:30

od ideje do police

Brojne žene su svoj današnji biznis počele iz kućne radinosti da bi sada njihovi proizvodi stajali na policama trgovina i drogerija.

Ukoliko vaš proizvod već je na tržištu ili je tek na početku, ova kriza je trenutak kad morate biti savršeno sigurni za koga je vaš proizvod, koja mu je cijena i kolike su mu sve stavke troškove te koja je vaša zarada na njemu.

Webinari su namijenjeni:

 • poduzetnicama koje tek planiraju staviti svoj proizvod na tržite ili su u prvih nekoliko godina poslovanja
 • iskusnim poduzetnicama koje žele unaprijediti svoj poslovni i marketing plan praćenje troškova proizvodnje proizvoda

Ovaj serijal webinara u potpunosti je besplatan za sve zainteresirane, a na linku možete pronaći sve datume i informacije o svakom od modula.

U 4 modula proći ćemo sve teme i područja koja su bitna za ovladati prije nego se upustite u projekt izgradnje vlastitog proizvodnog biznisa.

TREĆI MODUL – 21.5. od 15h do 16.30h

Na prva dva webinara prolazi se priprema poslovnog i marketing plana. Naše članice imaju pristup na snimke webinara za daljnje korištenje i ta znanja se mogu primijeniti na bilo koji proizvod.

Treći webinar u izvedbi Mirele Ilenić će biti posvećen proizvodnji kozmetike i bitnim odlukama koje morate donijeti na početku i greškama koje morate izbjeći.

Razvoj proizvoda:

 • Odluka: razvijam li sama proizvod ili nekoga angažiram
 • Kako se razvija proizvod
 • Izvori i dostupnost sirovina
 • Primarna ambalaža
 • Sekundarna ambalaža

Ispitivanja:

 • Koja ispitivanja je potrebno napraviti i koliko ona koštaju
 • Prijava na CPNP

Proizvodnja:

 • Odluka: vlastita ili uslužna proizvodnja
 • Prednosti i nedostaci obje opcije

O predavačici:

Mirela Ilenić svoje radno iskustvo stječe u 15 godina rada u farmaceutskoj kompaniji Kemig. Zadnjih godina posebno se posvetila edukaciji ljekarničkog kadra na temu primjene kliničke aromaterapije u magistralnim pripravcima. Poznavanje materije formuliranja i kozmeceutika 2017. godine dovodi je na mjesto glavnog formulatora u mladoj start-up kompaniji, te tri godine razvija kozmetičke proizvode u suradnji sa svjetskim proizvođačima sirovina. Prati sve novitete iz svijeta kozmetike, kao i sva najnovija saznanja neželjenih učinaka kozmetike.

VAŽNE INFORMACIJE:

Prijave se primaju isključivo putem maila na [email protected] uz napomenu želite li sudjelovati na sva 4 modula ili samo na određenima.

Webinari se održavaju live putem Microsoft Teams aplikacije. Link na event dobit ćete na dan eventa na mail, potebno je besplatno preuzeti ovu aplikaciju ako je već nemate.

Imat ćete mogućnost postaviti pitanja u chat boxu nakon predavanja.

Generalni sponzor serijala webinara je Bipa, zlatni sponzori su A1, Merkur osiguranje i RBA.

Detalji:

Datum:
21/05/2020
Vrijeme:
15:00 - 16:30
Događaj Tags: