Loading Događanja

« All Događanja

Split 8.5.2021. Business Fashion Shopping Day

8 svibnja @ 10:00 - 18:00

WIA_Business&Fashion_Split
Nakon prvog zagrebačkog Business Fashion Shopping Day-a, vrijeme je da ovaj posebni događaj dođe i u Split.
Proljeće je tu, život se nastavlja i u pandemiji, vrijeme je za povratak u urede i na ulice. I prije “novog normalnog” je kupovina odjeće za posao bila prava noćna mora. Da nam je kupiti nekoliko ključnih komada za sezonu koje ćemo onda kombinirati na bezbroj načina? I uvijek biti u trendu? I ne izgubiti dane i dane na hodanje po dućanima?

Women in Adria u suradnji s modnim savjetnicama iz Style&Wings će vam sve to olakšati. Okupile smo brendove koji imaju savršene komade za poslovni look iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. Uz profesionalnu uslugu stiliziranja, dobit ćete i personalizirane savjete za poslovni look uz minimum uloženog vremena.

Pridružite nam se 8.5. u hotelu Amphora Split . Sigurne smo da ćete u ugodnoj atmosferi, uz kolekcije renomiranih svjetskih i domaćih brendova te vodstvo Style&Wings savjetnica, biti oduševljene svojim novim outfitom.

O Style&Wings:

Style&Wings svojim privatnim klijentima nudi potpuno personaliziranu podršku i usluge stilske organizacije ormara, kupovine sa stilistom ili shoppinga za posebne prigode. Poslovni subjekti mogu ih angažirati za usluge visual merchandisinga, fashion buyinga ili potpunog razvoja brenda na tržištu modne industrije.

business fashion shopping day

Kako bi osigurali poštovanje epidemioloških mjera i dovoljno vremena savjetnica samo za vas, potrebno je rezervirati vrijeme.

Prilikom prijave navedite redni broj termina koji vam odgovara:

  1. 10-14 sati
  2. 14-18 sati

PRIJAVI SE: 

Detalji:

Datum:
8 svibnja
Vrijeme:
10:00 - 18:00