Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Zagreb 15.5.2021. Business Fashion Shopping Day

15 svibnja @ 10:00 - 18:00

WIA_Business&Fashions_Zagreb
Nakon prvog zagrebačkog Business Fashion Shopping Day-a u listopadu 2020., vrijeme je za novo izdanje!
Proljeće je tu, život se nastavlja i u pandemiji, vrijeme je za povratak u urede i na ulice. I prije “novog normalnog” je kupovina odjeće za posao bila prava noćna mora. Da nam je kupiti nekoliko ključnih komada za sezonu koje ćemo onda kombinirati na bezbroj načina? I uvijek biti u trendu? I ne izgubiti dane i dane na hodanje po dućanima?
Women in Adria u suradnji s modnim savjetnicama iz Style&Wings će vam sve to olakšati. Okupile smo brendove koji imaju savršene komade za poslovni look iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. Uz profesionalnu uslugu stiliziranja, dobit ćete i personalizirane savjete za poslovni look uz minimum uloženog vremena.
Pridružite nam se 15.5. u Wespa Spaces prostorima u Heinzelova ulici 60, Zagreb. Sigurne smo da ćete u ugodnoj atmosferi, uz kolekcije renomiranih svjetskih i domaćih brendova te vodstvo Style&Wings savjetnica, biti oduševljene svojim novim outfitom.

O Style&Wings:

Style&Wings svojim privatnim klijentima nudi potpuno personaliziranu podršku i usluge stilske organizacije ormara, kupovine sa stilistom ili shoppinga za posebne prigode. Poslovni subjekti mogu ih angažirati za usluge visual merchandisinga, fashion buyinga ili potpunog razvoja brenda na tržištu modne industrije.

 

Kako bi osigurali poštovanje epidemioloških mjera i dovoljno vremena savjetnica samo za vas, potrebno je rezervirati vrijeme.

Prilikom prijave obavezno navedite redni broj termina koji vam odgovara:

  1. 10-14 sati
  2. 14-18 sati

PRIJAVI SE: 

 

Detalji:

Datum:
15 svibnja
Vrijeme:
10:00 - 18:00