Poboljšajte roditeljske vještine uz predavanje jedne od vodećih family coacheva u ovom dijelu Europe

Odgoj djeteta zahtjevan je posao koji ponekad predstavlja velik izazov. Za sve one roditelje koji trebaju potporu u odgoju i razvoju odnosa s djetetom tu je predavanje Emotivni detoks za roditelje, koje će se održati u zagrebačkom centru Snaga namjere 17. studenoga.

Postanite bolji roditelji

Dragana Aleksić, poznata i kao jedan od vodećih family coacheva u ovom dijelu Europe, održat će predavanje Emotivni detoks, kroz koji će se roditelji upoznati s učinkovitom metodom koja će im olakšati svakodnevicu i pomoći u prevladavanju razvojnih izazova.

Predavanje se preporučuje roditeljima koji preemotivno reagiraju kada dijete odbija nešto pojesti, ne želi spavati, odbija suradnju i burno izražava emocije te roditeljima koji su pretjerano zabrinuti i pod stresom, ne samo zbog velikih promjena u djetetovu životu poput odlaska u dječji vrtić ili školu, nego i inače.

roditeljstvo
Dragana Aleksić

Predavačica će, među ostalim, pojasniti koje emocionalne prepreke, uvjerenja te obrasci ponašanja utječu na odnos s djetetom te kako se na roditeljstvo odražava naše djetinjstvo. Polaznici će na ovom predavanju naučiti što mogu sami učiniti kako bi postali bolji roditelji, a kada im je nužna pomoć stručnjaka.

Predavanje će trajati od 14 do 17 sati, a moguće su i individualne konzultacije po dogovoru.

Prijave se primaju putem e-adrese: [email protected], zaključno do četvrtka, 15. studenoga, a kotizacija za sudjelovanje je 375 kuna.

Foto: Prorsus komunikacije

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

eCommawards 2023.

eCommawards 2023. – Proglašeni najbolji web trgovci u Hrvatskoj

Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr, prema ocjenama stručnog žirija ovogodišnjeg ekskluzivnog događaja eCommAwards powered by Ooblee, u organizaciji  udruge eCommerce Hrvatska....