Film “Ti mene nosiš” istražuje ženski identitet kroz uloge kćeri

Produkcijska kuća 4 film d.o.o. predstavlja dugometražni igrani film „TI MENE NOSIŠ“, redateljice i scenaristice Ivone Juke.

 Ti mene nosiš – priča koja istražuje ženski identitet

Film „TI MENE NOSIŠ“, imat će svoju zagrebačku premijeru u ponedjeljak 25.05.2015., a od 28.05.2015. započinje redovna kino distribucija.

U filmu igraju najveće glumačke zvijezde regije, kao što su: Vojislav Brajović, Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Sebastian Cavazza, kao i brojni drugi.

Priča istražuje ženski identitet u ulozi kćeri i što ta uloga može nositi. Kćeri u ovoj priči nisu tatine princeze, već snažne osobnosti, s puno mana, ograničenja, strahova, poraza, ali istovremeno odvažne da se nose sa svojim greškama i vlastitim transformacijama.

Scenarij za dugometražni igrani film „TI MENE NOSIŠ“, redateljice Ivone Juka, nagrađen je s tri nagrade kao najbolji scenarij: nagradom NIPKOW programa, nagradom Udruženja filmskih redatelja Hrvatske i nagradom Gradskog ureda za kulturu Grada Splita. Film je takoder odabran kao jedan od deset najboljih filmskih projekata u cijelom Svijetu za prestižni njemački masterclass eQuinoxe.

Fotografije sa snimanja:

Ti_mene_nosiš_Lidija

Ti_mene_nosiš_Nataša

Ti_mene_nosiš_snimanje

Ti_mene_nosiš_tim

Ti_mene_nosiš_Voja_i_Ives

Foto: Produkcijska kuća 4 film

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Mazalin izvršna direktorica

Dok javno zdravstvo guše liste čekanja, u fokus dolaze privatne klinike

Centar za žensko zdravlje, pružatelj usluga vrhunske kvalitete s više od 10 priznanja NajDoktor, poliklinika u koju se pacijentice uvijek vraćaju...