Filmovi koje biste trebali pogledati ovih blagdana

U ovo božićno vrijeme kad se okupi cijela obitelj, ili kad želite s prijateljima ili pak sami pogledati neki dobar film, obično na televizijskim programima nemamo prevelike ponude. „Sam u kući“ i ostale reprize gledali smo toliko puta, da svaku scenu znamo napamet.

Mi vam donosimo neke nove, ali i starije filmove koje dugo niste pogledali, ili ih uopće niste pogledali,  a trebali biste ovih blagdana. Ovi će vas filmovi nasmijati, oraspoložiti, a možda i rasplakati. Ovisno o kakvom ste raspoloženju i što želite pogledati.

Blagdanski filmovi

Za one koji žele otići u kino, donosimo dvije komedije zbog kojih nećete požaliti što ste ovih blagdana izašli iz kuće.

Office Christmas Party (Ludi Božić u uredu)

Kako bi izbjegli zatvaranje ureda, u jednoj management kompaniji odlučili su napraviti najbolju božićnu zabavu ikad i tako privući potencijalnog klijenta koji će kompaniju podići na noge. No, zabava im ne ide baš po planu…

Why Him? (Zašto baš on)

Čudan multimilijunaš zaljubi se u djevojku koju želi zaprositi za Božić u svojoj kući. Kako se radi o čovjeku opsjednutom neobičnim navikama i stvarima, povjerenje većine zadobije polako, ne ide mu od ruke dobiti povjerenje i budućeg tasta.

A Christmas Story (Božićna priča)

Želite li pogledati nešto starije filmove, tu je klasik, iz 1983. Film je zapravo snimljen prema romanu Jeana Shepherda “In God We Trust, All Others Pay Cash”. Dječak Ralphie za Božić želi pušku karabinku, no taj poklon mu nitko ne želi pokloniti, pa čak ni Djed Božičnjak.

A Very Murray Christmas

Film A Very Murray Christmas govori o Billu Murrayu koji nakon mećave ostane zatočen u Carlyle Hotelu te odlučuje to vrijeme iskoristiti na najbolji mogući način. Osim hotelskog osoblja, pomaže mu i nekolicina prijatelja – George Clooney, Miley Cyrus, Rashida Jones, Amy Poehler i mnogi drugi.

https://www.youtube.com/watch?v=XJP3db3R014

Snow Day (Snježni dan)

O neočekivanoj mećavi govori i sljedeći film Snježni dan, a u ovom slučaju vesele mu se upravo tinejdžeri.  Ova simpatična komedija o zatrpanom gradu nasmijat će vas i barem dijelom podsjetiti na snježne radosti koje nam nedostaju ovih blagdana.

Just Friends (Samo prijatelji)

Hoće li  Chris Brander (Ryan Reynolds) uspjeti osvojiti svoju školsku ljubav (Amy Smart) koja mu je slomila srce te ispraviti nanesenu nepravdu, kad je zbog debljine bio ponižavan i zadirkivan u srednjoj školi, pogledajte u ovoj romantičnoj komediji.

Serendipity (Igra sudbine)

A kako će završiti dvoje ljudi, Jonathan i Sara koji su se upoznali na Manhattanu tijekom božićne gužve i proveli cijeli dan zajedno, no kad su trebali izmijeniti brojeve, Sara mu govori kako će pronaći put jedno do drugoga ukoliko im je suđeno.

Hachiko

Istinita priča o lojalnom psu Hachiku koji prati na posao svog vlasnika i to do željezničke stanice i dočekuje ga na istom mjestu, kad se vraća s posla. Jednog dana vlasnik se ne vrati s posla, no Hachiko i sljedećih devet godina dolazi po njega u isto vrijeme na isto mjesto i čeka ga da se vrati…

 

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više