I voda iz slavine može biti bez kamenca – pročistite je uz Aquaphor

Kao jedan od vodećih proizvođača filtera za vodu u svijetu, Aquaphor svoje mjesto tehnološkog lidera na tržištu pročišćavanja vode u domaćinstvu duguje dugogodišnjem iskustvu i pažnji prema specifičnim problemima pročišćavanja vode u različitim uvjetima.

Kvalitetna voda za piće odavno je prestala biti darom prirode. Danas smo primorani osiguravati si čistu vodu na alternativne načine, obično je kupujući u trgovinama. Međutim, postoji bolje rješenje.

Izvorska voda iz vaše slavine

Predstavljamo jednostavan i kompaktan uređaj na bazi reverzne osmoze Automat za pitku vodu DWM RO-101S koji omogućuje da u svojem domu napravite fiziološki potpunu vodu za piće. Osigurava visoku brzinu filtracije sa zalihom čiste vode do 5 litara, a zbog svog dizajna stane ispod svakog sudopera.

Automat pročišćava vodu od klora, nitrata, mehaničkih i koloidnih čestica, organskih nečistoća, teških metala, bakterija, virusa, Giardia cista. U potpunosti uklanja kamenac, okus, miris i boju vode, a prikladan je za pročišćavanje gradske vode ili vode iz vlastitog izvora.

Uređaj se montira ispod sudopera te ima posebnu slavinu za čistu vodu.


Pročitajte više: Istraživanja pokazala da je plinski štednjak loš za zdravlje i okoliš


Uštedite novac i konačno se riješite kamenca

Najveći problem u Hrvatskoj je tvrdoća vode, odnosno kamenac s kojim smo svi upoznati. Kuhala su nam puna nataloženog kamenca, kao i sanitarije, a pogotovo stijenke tuša. Kamenac koji se svakodnevno taloži i uništava bojlere, instalacije, perilice rublja i suđa, te im skraćuje rok trajnosti.

Je li ribanje površina i trošenje novca za zamjenu kućanskih aparata doista najbolji izbor? Ako ste upoznati s Aquaphor proizvodima zasigurno nemate ovih problema jer ste najbolji izbor već napravili. Uštedjeti vrijeme i novac zasigurno je ono što svatko od nas priželjkuje.

Ako želite zaštititi sve uređaje u domu, najbolji izbor je uređaj A800 koji zahvaljujući sitnoj visokoefikasnoj smoli u potpunosti uklanja tvrdoću vode, željezo i mangan.

Uređaj se montira na dovod vode prije grananja cijevi po kući ili stanu, te tako štiti sve uređaje i potrošna mjesta od nastanka kamenaca.

Aquaphor filteri za vodu – Vaša zdrava navika!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -