Fininfo je vaš novi pouzdani partner u poslovanju

Događa se da Vam klijenti ne plate?

Ne znate što se kod njih događa, imaju li problema u poslovanju, ušli su u blokadu, pokrenuli su predstečajnu nagodbu ili stečaj?

Teško procjenjujete nove klijente koji Vam nude atraktivne suradnje?

Imate osjećaj da je konkurencija uvijek korak ispred Vas?

Vrijeme je da pronađete pouzdanog partnera.

Fininfo – vaš novi pouzdani partner

Fininfo ima odgovore na Vaša pitanja i podatke koji su neophodni za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. U svakom trenutku raspolažite svim relevantnim poslovnim, financijskim i bonitetnim informacijama. Jedini na hrvatskom tržištu osigurava ažurnost i točnost svih relevantnih informacija o hrvatskim poslovnim subjektima o rizicima poslovnih partnera i poslovanju vaše konkurencije.

Visoka kvaliteta obrade podataka, širok opseg informacija dostupnih na jednom mjestu te visokovrijedan bonitetni model potvrđen od strane mnogih financijskih institucija pozicionira Fininfo kao tržišnog lidera u inovacijama i kvaliteti poslovnih, financijskih i bonitetnih informacija.

Razotkriva ključne osobe u poduzećima i njihove poveznice s drugim pravnim i fizičkim subjektima te pomaže u pronalaženju kvalitetnih klijenata i kontinuiranoj edukaciji.

Uz Fininfo prvi ćete znati kada netko uđe u blokadu, iz nje izađe, pokrene postupak predstečajne nagodbe ili stečajni postupak. Ako se promijeni vlasnik nekog poduzeća, Vi ćete to znati.

U nekoliko klikova analizirat ćete svoju konkurenciju, partnere i tržište. Znat ćete čim se pojavi natječaj na koji možete dati svoju ponudu. I još puno toga.

Javite nam se. Pogledajte. Isprobajte. I više nećete moći bez Fininfo portala!

Članice Women in Adria imaju 10% popusta na naše pretplatničke pakete i besplatnu prezentaciju portala.

Foto: Fininfo

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...