Raskošan buket u elegantnoj kutiji trend je koji obožavamo!

Tradicija darivanja cvijeća kao poklona seže još od 12 stoljeća i od tada pa sve do danas je najpoželjniji znak pažnje za svaku prigodu. Želite li pokloniti cvjetni dašak glamura i buket koji nije klasičan buket, odaberite cvijeće koje dolazi u elegantnoj kutiji. Impresionirat će i najzahtjevnije te (p)ostati poklon koji će se dugo pamtiti.

Različiti oblici za sve prigode

Cvjetna kutija ili sve popularniji flower box, dolazi s pripadajućim poklopcem. Oblik kutije klijenti mogu odabrati prema svojim željama i potrebama, a one mogu biti okrugle, kockaste ili u obliku srca. Flower box je kreativan i moderan buket koji će izmamiti osmijeh na lice svim generacijama.

flower box

Želite li bez puno riječi reći puno toga, flower box je idealan za razne prigode poput rođendana, godišnjica, zahvala ili diploma. Ako vam je želja da nekoga impresionirate ili iznenadite, mala je šansa da se ovakav poklon neće sviđati osobi kojoj ste ga poklonili.

Personalizirana praktičnost

Kod izrade flower boxa najvažniji je sklad, kako oblika, tako i boja. Svaki cvijet pomno se odabire i treba biti savršenog oblika. Osim vizualnog dojma ovaj buket pobuđuje i osjet njuha kroz božanstveni miris prirode i cvijeća. Samo svježi i besprijekorni primjerci dovoljno su dobri!

flower box

Flower box može biti izrađen od samo jedne vrste cvijeća, ali i u kombinaciji raznih vrsta ruža, egzotičnog cvijeća, sezonskog zelenila i cvijeća te različitih i zanimljivih bobica. Učinite svoj buket posebnim i osmislite personaliziranu poruku koja će oduševiti one koje darujete!

Trajnost mu je duža od klasičnog buketa jer cvijeće ne treba zalijevati, a dodatni plus je preskakanje potrage za odgovarajućom vazom. Cvijeće u kutiji ističe ljepotu svakog pojedinog cvijeta, daje mu na važnosti te izgleda veće i raskošnije od klasičnog buketa.

Flower box je moderan način poklanjanja buketa koji će vas i one oko vas u potpunosti očarati. Kada ne znate što reći, pustite cvijeće neka govori!

Foto: Fulir Design

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Natječaj za bespovratne potpore za digitalizaciju eliminira većinu tvrtki i obrta...

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja objavilo je poziv "Bespovratne potpore za digitalizaciju" namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima. Cilj je osigurati...