Stigao anti-age dodatak kojeg obožavaju Irina Shayk i Sharon Stone

Poglavar Katoličke Crkve papa Franjo, supermodel Irina Shayk i filmska zvijezda Sharon Stone samo su neki od poznatih lica koji svoju vitalnost i izgled pripisuju FPP® (Fermented Papaya Preparation) – dodatku prehrani koji krije ljekovita svojstva papaje.

Papaja se smatra jednom od najzdravijih voćki na svijetu – bogata je vitaminima A, B, C , E i K, magnezijem, bakrom i kalcijem, posjeduje protuupalna i antioksidativna svojstva, a upravo su to prepoznali Japanci koji već 25 godina proizvode FPP® (Fermented Papaya Preparation). Osato Laboratory Inc. uspješno je spojio prednosti papaje i fermentirane hrane u vlastitom desetomjesečnom procesu fermentacije te proizveo jedinstven dodatak prehrani koji obožavaju poznate svjetske zvijezde diljem svijeta.

Japanska tajna dugog života

Glavna prednost redovitog korištenja FPP®-a je njegovo trostruko djelovanje na naš organizam – jača prirodni imunitet, pojačava antioksidativni sustav koji se bori protiv viška slobodnih radikala (jednog od glavnih uzroka preranog starenja) te potiče proizvodnju stanične energije zbog čega se osjećamo energičnije i vitalnije. Kombinacijom ova tri svojstva, FPP® postiže snažne učinke u zaštiti zdravlja i protiv starenja. Upravo zato ovaj proizvod zovu i „jednom od japanskih tajni dugog i zdravog života“.

FPP dodatak prehrani

FPP® je jedini dodatak prehrani čija su svojstva dokazana u više od 50 međunarodnih istraživačkih znanstvenih studija renomiranih znanstvenika, uključujući i profesora Luc Montagniera, dobitnika Nobelove nagrade za medicinu 2008. godine. Koliko su učinkovita svojstva fermentirane papaje potvrđuje i primarius dr. sci. dermatologije Jasna Lesić.

”FPP® nema samo povoljne učinke na kožu kao snažan antioksidans, već ostvaruje i sinergijski učinak kroz potporu imunitetu kože i kao izvor stanične energije. Ovi učinci FPP®-a na kožu očituju se u očuvanju vlažnosti, elastičnosti i ujednačenosti kože. FPP® pomaže i u zaštiti kože od štetnih utjecaja iz okoliša kao što su sunce, zagađenje i stres”, izjavila je dr. sci. Lesić.


Pročitajte više: Bazga – čudesna biljka koja slovi za jednu od najljekovitijih


30 vrećica za 30 dana

Osim anti-age učinaka, studije su pokazale učinkovitost FPP®-a i kod određenih drugih stanja te se pokazao odličnim u bržem oporavku tijela nakon intenzivnog sportskog treninga. U 25 godina primjene ovog dodatka prehrani, nema prijavljenih štetnih nuspojava. Može se kombinirati s drugim lijekovima i dodacima prehrani te je siguran za korištenje za profesionalne sportaše jer je testiran na zabranjene tvari.

Također, proizvod se proizvodi od ne-GMO papaje s Havaja, nema konzervansa, kemijskih dodataka, dodanog šećera te je veganski i 100% prirodan. FPP® ima najviše ISO standarde kvalitete te se prilikom proizvodnje proizvoda primjenjuje stroga kontrola kvalitete dvostupanjskim QC postupkom.

Ovaj proizvod prodaje se pod komercijalnim nazivom Immun’Âge® već više od 20 godina na drugim tržištima (Francuska, Italija, Španjolska, SAD), gdje se godišnje proda u više od 15 milijuna primjeraka, a od sada je dostupan i u Hrvatskoj. Dolazi u praktičnom pakiranju od 30 vrećica što je dovoljno za mjesec dana korištenja. Uobičajena doza je jedna vrećica dnevno, a proizvod je ugodnog okusa i primjenjuje se direktno u usta.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -