FramesPage – prvi hrvatski 360° dućan za pristupačne brendirane naočale

Riječ je o disruptivnom hrvatskom brendu framespage.com koji je promijenio način kupovine naočala. Kad se kaže disruptivno, misli se na ono što mijenja uvriježene poslovne procese. Mijenjaju se i cijele industrije, uvodeći potpuno nov model poslovanja. Ovaj hrvatski brend ponovno je inovativan. Prvi je hrvatski 360° dućan za pristupačne brendirane naočale!

Ako još niste čuli za Framesice, riječ je o omiljenom digitalnom brendu pristupačnih dioptrijskih naočala. U tom slučaju, vjerojatno i dalje posjedujete samo jedan par naočala koji ste kupili po iznimno skupim cijenama. Framsepage.com lansiran je prije tri godine kako bi revolucionarizirao svakodnevicu i promijenio paradigmu kupovine naočala. ”Zašto si ne bismo mogli priušiti više pari naočala, baš kao što imamo više traperica”, pitao se tim u disruptivnom hrvatskom startupu FramesPage. Prvi je brend koji je ponudio dvostruko nižu cijenu naočala nego u optikama i olakšao iskustvo kupovine.

Inovacija hrvatskog branda

Oni su prva hrvatska online optika koja nudi isprobavanje uz pomoć proširene stvarnosti u AR aplikaciji. Uz to, nude i dostavu u roku od 48 sati, kao i mogućnost besplatnog povrata. Novi način kupovine naočala oduševio je Frames zajednicu. Slažu se kako je FramesPage vratio volju za nošenjem naočala te sad u isto vrijeme mogu biti i ”slijepi” i u skladu s trendovima.

Prvi hrvatski 360° dućan

Tri godine poslije FramesPage ponovno mijenja industriju! Spojili su se s Optikom Optotim, jednim od najvećih lanaca optika u Hrvatskoj. Time su postali jedina online optika u Hrvatskoj koja nudi 360° iskustvo, online i offline. U 17 Optotim optika sada se mogu pronaći sve Framesice. Moguće ih je isprobati i obaviti besplatnu kontrolu vida. Uz to, uz uslugu click and collect, Framesice možete naručiti online, a moguće ih je preuzeti u jednoj od optika Optotima. I sve to po istoj cijeni – već od 399 kuna za kompletne dioptrijske naočale.

”Naša je misija učiniti proces kupovine naočala što jednostavnijim, ugodnijim i povoljnijim”, poručuju iz FramesPagea i Optotima. Ističu kako je to tek početak! Da biste zabljesnuli na adventskim proslavama – uz jedan par naočala za božićni party, a drugi za novogodišnji tulum, odaberi #framesice po cijeni već od 399kn, s lećama za naočale uključenim u cijenu. Za više informacija provjerite odmah framespage.com stranicu!

Sve WIA članice imaju na Framespage.com webshopu 10% popusta na cijelokupan asortiman sunčanih i dioptrijskih naočala, za kod se javiti na [email protected]

Foto: PR, Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

oporezivanje napojnica

Napojnice se oporezuju? Da, ako plaćate karticom

Udruga Glas poduzetnika ovim se putem želi osvrnuti na regulaciju poreznog tretmana napojnica. S obzirom na sve češće korištenje kartičnog plaćanja...
- Advertisment -