FramesPage – prvi hrvatski 360° dućan za pristupačne brendirane naočale

Riječ je o disruptivnom hrvatskom brendu framespage.com koji je promijenio način kupovine naočala. Kad se kaže disruptivno, misli se na ono što mijenja uvriježene poslovne procese. Mijenjaju se i cijele industrije, uvodeći potpuno nov model poslovanja. Ovaj hrvatski brend ponovno je inovativan. Prvi je hrvatski 360° dućan za pristupačne brendirane naočale!

Ako još niste čuli za Framesice, riječ je o omiljenom digitalnom brendu pristupačnih dioptrijskih naočala. U tom slučaju, vjerojatno i dalje posjedujete samo jedan par naočala koji ste kupili po iznimno skupim cijenama. Framsepage.com lansiran je prije tri godine kako bi revolucionarizirao svakodnevicu i promijenio paradigmu kupovine naočala. ”Zašto si ne bismo mogli priušiti više pari naočala, baš kao što imamo više traperica”, pitao se tim u disruptivnom hrvatskom startupu FramesPage. Prvi je brend koji je ponudio dvostruko nižu cijenu naočala nego u optikama i olakšao iskustvo kupovine.

Inovacija hrvatskog branda

Oni su prva hrvatska online optika koja nudi isprobavanje uz pomoć proširene stvarnosti u AR aplikaciji. Uz to, nude i dostavu u roku od 48 sati, kao i mogućnost besplatnog povrata. Novi način kupovine naočala oduševio je Frames zajednicu. Slažu se kako je FramesPage vratio volju za nošenjem naočala te sad u isto vrijeme mogu biti i ”slijepi” i u skladu s trendovima.

Prvi hrvatski 360° dućan

Tri godine poslije FramesPage ponovno mijenja industriju! Spojili su se s Optikom Optotim, jednim od najvećih lanaca optika u Hrvatskoj. Time su postali jedina online optika u Hrvatskoj koja nudi 360° iskustvo, online i offline. U 17 Optotim optika sada se mogu pronaći sve Framesice. Moguće ih je isprobati i obaviti besplatnu kontrolu vida. Uz to, uz uslugu click and collect, Framesice možete naručiti online, a moguće ih je preuzeti u jednoj od optika Optotima. I sve to po istoj cijeni – već od 399 kuna za kompletne dioptrijske naočale.

”Naša je misija učiniti proces kupovine naočala što jednostavnijim, ugodnijim i povoljnijim”, poručuju iz FramesPagea i Optotima. Ističu kako je to tek početak! Da biste zabljesnuli na adventskim proslavama – uz jedan par naočala za božićni party, a drugi za novogodišnji tulum, odaberi #framesice po cijeni već od 399kn, s lećama za naočale uključenim u cijenu. Za više informacija provjerite odmah framespage.com stranicu!

Sve WIA članice imaju na Framespage.com webshopu 10% popusta na cijelokupan asortiman sunčanih i dioptrijskih naočala, za kod se javiti na [email protected]

Foto: PR, Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -