Gloria Volarić Galić svojom pričom o izradi prirodne kozmetike će vas inspirirati na nove proljetne izazove!

U novom BC magazinu inspirativna poduzetnica Gloria Volarić-Galić podijelila je životno iskustvo o svojim počecima i poslovnom uspjehu.


Pročitajte više: Gloria Galić Volarić i Dijana Prpić o pokretanju proizvodnje i borbi s konkurencijom!


S dolaskom proljeća napokon je zasjalo sunce, a prekrasne boje i mirisi uljepšavaju nam svaki dan. To je doba kada se budimo i priroda, ali i mi, potaknuti da otvorimo nova životna  poglavlja i stvaramo odvane planove. No što nas tjera dalje, što je presudno da nas motivira na prve korake ka ostvarenju ciljeva? Tome je posvećen i novi proljetni broj BC magazina u kojem će svaka od nas pronaći zanimljive teme bilo da je riječ o interesantnim sugovornicima, novim trendovima ili korisnim savjetima za zdravlje, njegu lica i tijela.

Svaka žena ima svoju, jedinstvenu životnu priču. Proljetni broj BC magazina posvećen je upravo priči inspirative mlade poduzetnice koje je uspješno preokrenula svijet, Gloriji Volarić-Galić, kreatorici prirodne kozmetike Gloria koja će vam otkriti kako je za uspjeh potrebna vizija, ali i malo hrabrosti. U razgovoru s njom saznat ćete i kako svaki početak nije nužno lagan, što je važnije za uspjeh – kreativnost ili upornost i što bi savjetovala drugim ženama kako bi napravile prvi korak u ostvarenju svojih snova.

„Ako želimo živjeti odvažno svakog dana bitno je slijediti sebe i taj neki unutrašnji glas koji će nas nekad možda odvesti i u pogrešnom smjeru, ali ćemo na kraju uvijek moći reći da su odluke koje smo donijeli bile samo naše odluke, bile one dobre ili loše“, poručila je Gloria Volarić Galić.


Pročitajte više: Lana Jurčević: Iza mog La PIEL-a stoje veliki trud, znoj, krv i suze!


Njezinu inspirativnu priču, ali i mnoge druge na čak 67 stranica proljetnog broja BC magazina pronaći ćete u online izdanju, a svoj tiskani primjerak u najbližoj BIPA poslovnici. Časopis je za sve članove BIPA Card i BC digital kluba pogodnosti besplatan, a za one koji ju nemaju cijena iznosi 3,90 kn.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u sportu

Dolazi naša prva Konferencija za žene u sportu – Upoznajte govornice

Sport je još jedna industrija u kojoj dominiraju muškarci, a o temi potplaćenosti sportašica mnogo se priča. Sportašice i ženska sportska...
- Advertisment -