Vježbe uz pomoć kojih ćete izgubiti najviše kalorija

Živimo u vremenu kada fitness nikad nije bio toliko zabavan i pristupačan. Izabrati pravu vježbu za sebe nije lako, ali ako ste u procesu traženja idealnog treninga, donosimo vam listu onih uz koje ćete zagarantirano izgubiti najviše kalorija.

Boks

Ovaj trendi sport neće vam samo donijeti utegnuto tijelo i ruke, već ćete izgubiti oko 800 kalorija po satu.

CrossFit

Intenzivan trening je baš ono što nam ponekad treba. U samo sat vremena CrossFit treninga, izgubiti ćete oko 700 kalorija.

Cycling

Ako nemate vremena za bicikliranje po gradu ili u prirodi, onda je cycling u teretani idealan izbor za vas. Nakon ovog treninga ćete izgubiti 500 do 700 kalorija.

Zumba

Dobro se zabavite, krenite na zumbu i izgubite čak od 400 do 600 kalorija po satu uz latino američke ritmove.

Yoga

Ako ste mislili da ćete se na yogi samo opustiti i bespomično ležati na prostirci, prevarili ste se! Uz yogu možete izgubiti i do 300 kalorija po satu.

Pilates

Još jedan sport koji mnogi podcjenjuju, ali pilates će zaista oblikovati vaše tijelo i uz njega ćete izgubiti i do 400 kalorija prilikom vježbanja.

Trčanje

Koliko ćete kalorija izgubiti na trčanju ovisi o pređenoj kilometraži. Svima poznat način rekreacije dostupan je i vama, tenisice na noge i krenite već danas!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

dokumentarci Netflix

Ovih 5 dokumentaraca režirale su žene, a govore o važnim temama

Progovoriti u dokumentarnom filmu o osjetljivim temama poput seksualnog zlostavljanja, ubojstva ili prostitucije jako je nezahvalno - treba steći povjerenje aktera...
- Advertisment -