Haljina asimetričnog kroja: Kako ju kombinirati?

Ima li ljepšeg modnog komada od haljine? Mi mislimo da nema, jedan komad u kojem ćete biti potpuno sređeni teško se nadmašuje. U ljetno doba i tijekom sunčanih dana dobiva najviše pažnje, ali haljine ne prestajemo nositi ni tijekom drugih godišnjih doba. Ako želite malo drugačiji model, haljina asimetričnog kroja će vas oduševiti.


Pročitajte više: Kombinezon: Kako ga kombinirati prema građi tijela?


“Ovog ljeta odaberite haljinu zanimljivog asimetričnog kroja koju možete nositi u business i casual prilikama”, rekla je Ana Matutinović, stilistica i suvlasnica Style&Wingsa.


Pročitajte više: Što nositi na posao po najvećim vrućinama?


Kako se kombinira haljina asimetričnog kroja?

S obzirom na to da je haljina asimetričnog kroja već statement komad sam po sebi postavlja se pitanje kako ju kombinirati. Važno je ne pretjerati i odabrati modne dodatke koji će ovaj modni komad samo dodatno podići.

“Kako je kod asimetričnih krojeva uvijek jedan dio kraći od drugog, bitan je i dobar odabir obuće gdje će salonke i ostali modeli na visoku petu vizualno izdužiti nogu čak i u onim dijelovima gdje je kroj haljine duži, dok se samo visokim ženama savjetuje eksperimentiranje s ravnom obućom.

Svoju kombinaciju zaokružite dobrim komadom nakita i torbom koja komplementira vašoj haljini”, objasnila je Ana.

Pronađite savršene cipele na visoku petu te tako upotpunite ovu kombinaciju.

Svježinu odjeće održavajte s Philips Steam&Go.

Foto: Andro Tasovac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

elegantna haljina

Elegantna haljina može se nositi na više od jednog načina –...

Anh Sundstrom modna je blogerica iz Tiburona, SAD. Na svojem blogu 9to5 chic dijeli prekrasne i jednostavne modne kombinacije, te nam...
- Advertisment -