Haljina asimetričnog kroja: Kako ju kombinirati?

Ima li ljepšeg modnog komada od haljine? Mi mislimo da nema, jedan komad u kojem ćete biti potpuno sređeni teško se nadmašuje. U ljetno doba i tijekom sunčanih dana dobiva najviše pažnje, ali haljine ne prestajemo nositi ni tijekom drugih godišnjih doba. Ako želite malo drugačiji model, haljina asimetričnog kroja će vas oduševiti.


Pročitajte više: Kombinezon: Kako ga kombinirati prema građi tijela?


“Ovog ljeta odaberite haljinu zanimljivog asimetričnog kroja koju možete nositi u business i casual prilikama”, rekla je Ana Matutinović, stilistica i suvlasnica Style&Wingsa.


Pročitajte više: Što nositi na posao po najvećim vrućinama?


Kako se kombinira haljina asimetričnog kroja?

S obzirom na to da je haljina asimetričnog kroja već statement komad sam po sebi postavlja se pitanje kako ju kombinirati. Važno je ne pretjerati i odabrati modne dodatke koji će ovaj modni komad samo dodatno podići.

“Kako je kod asimetričnih krojeva uvijek jedan dio kraći od drugog, bitan je i dobar odabir obuće gdje će salonke i ostali modeli na visoku petu vizualno izdužiti nogu čak i u onim dijelovima gdje je kroj haljine duži, dok se samo visokim ženama savjetuje eksperimentiranje s ravnom obućom.

Svoju kombinaciju zaokružite dobrim komadom nakita i torbom koja komplementira vašoj haljini”, objasnila je Ana.

Pronađite savršene cipele na visoku petu te tako upotpunite ovu kombinaciju.

Svježinu odjeće održavajte s Philips Steam&Go.

Foto: Andro Tasovac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Dođite na najopakiji doček jeseni ikada – Kaubojska bundevijada u Općini...

Dolazak jeseni Općina Fužine proslavit će interesantnim događanjima, a posebno atraktivna bit će Kaubojska bundevijada koja se održava u nedjelju 26....
- Advertisment -