Heal Your Life® radionice pomoći će vam da napokon promijenite svoj život

Odlučili ste učiniti preokret i promjenu u svom životu i jednostavno želite biti sretniji, mirniji i ispunjeniji, živjeti bez stresa, ljutnje, zamjeranja i napetosti, oprostiti sebi i drugima i imati život kakav oduvijek priželjkujete?

Odabrali ste da vaš sadašnji trenutak sreće započne upravo sada i ovdje, a ne znate odakle početi, Heal Your Life® radionice su idealan početak.

Heal Your Life® radionice po filozofiji Louise L. Hay

U Heal Your Life procesima ne postoji „čarobni štapić“, potrebna je samo istinska želja i odluka za promjenom te koraci koji će omogućiti ostvarenje željene pozitivne promjene. Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe, da pozitivno razmišljate, da slušate svoje srce, da slijedite svoju životnu Strast i Svrhu i shvatite da je sve moguće i da ništa u životu nije slučajno.

Louise L. Hay je jedna od najpopularnijih autorica knjiga samopomoći i najprodavanija autorica u povijesti kao i jedna od ikona “self-help” pokreta. Po Louise L. Hay, voljeti sebe i voljeti druge jedan je od najvažnijih zadataka dok smo na ovom planetu, a iscjeljenje pojedinca vodi ka iscjeljenju cijele planete.

Heal Your Life® radionice pomažu vam da prihvatite i zavolite sebe, da preuzmete odgovornost za sebe i svoj život, da naučite kako ste vi jedini kreator svojih misli, a te iste misli kreiraju vaš život. Potrebna vam je samo istinska želja i odluka za promjenom, a kroz radionicu ćete biti poučeni kako poduzeti prve korake i na taj način ostvariti željenu pozitivnu promjenu.

21.11.2015., 17-19h – Heal Your Life® radionica „Promijenite misli, zavolite sebe“

Tema radionice je kako promijeniti svoje misli, riješiti se negativnih i ograničavajućih obrazaca razmišljanja, kao i ograničavajućih uvjerenja i stavova o sebi i o životu općenito, te kako prihvatiti i zavoljeti sebe u potpunosti.

„Život je vrlo jednostavan. Što dajemo, to dobivamo. Vjerujem da smo svi mi odgovorni za svako iskustvo u svom životu, ono najbolje kao i ono najgore. Svaka naša misao kreira nam budućnost. Svatko od nas stvara svoja iskustva svojim mislima i svojim riječima. Zapamtite da se radi o mislima, a misli možemo mijenjati. Želite li se promijeniti?
Vi ste pokretač u ovome svijetu! Dobit ćete sve što odaberete misliti. U ovom trenutku počinje novi život. Svaki trenutak može biti i novi početak. Zato, pustimo da ovaj trenutak odmah i ovdje bude početak za vas. Zar nije prekrasno kada to znamo! U ovom je trenutku početak! Od sada počinje promjena.” – Louise L. Hay

Heal_Your_life_promijenite_misli_zavolite_sebe

28.11.2015., 11-13h – Heal Your Life® radionica „Srodne duše”

Tema radionice je privlačenje srodne duše u život kroz rješavanja i otpuštanja starih negativnih uvjerenja o sebi, o partnerstvu, o vezama, o muško-ženskim odnosima i promjenom loših misli o njima u pozitivne.
Otvorite svoje srce i dopustite si pronaći svoju srodnu dušu. Jer ona postoji, tu je i samo čeka da ju privučete i poželite joj dobrodošlicu.

„Ljubav se pojavljuje kad joj se najmanje nadamo, kad je i ne tražimo. Upustite li se u potragu za ljubavlju, nikad nećete pronaći pravog partnera, nego će vas samo obuzeti čežnja i bit ćete nesretni. Ljubav nikad nije negdje drugdje, nego je u nama. Budite spremni za ljubav kad se pojavi. Pripremite se i budite spremni njegovati ljubav. Volite te će i drugi voljeti vas. Budite otvoreni i prihvatite ljubav.“ – Louise L. Hay

Jer ljubav je u vama i svuda oko vas, voljeni ste jer vi jeste ljubav!

Heal_Your_Life_srodne_duse

05.12.2015., 17-20h – Heal Your Life® radionica „Privucite obilje u svoj život”

Tema radionice je rješavanje negativnih uvjerenja i ograničavajućih blokada o novcu koja nam sprječavaju postizanje uspjeha te onemogućavaju pristizanje obilja u život.

„Što vi vjerujete o novcu? Mislite li da ga ima dovoljno? Ovisi li vaše samopoštovanje o novcu? Mislite li da će vam ostvariti želje? Je li vam novac neprijatelj ili prijatelj? Nije dovoljno steći više novca. Trebamo naučiti kako zaslužiti i uživati u novcu koji imamo. Znajte da kakva god bila vaša uvjerenja, ona se mogu promijeniti već u ovom trenutku. Moć koja je stvorila vas dala vam je moć da stvarate svoja vlastita iskustva. Možete se promijeniti!
Blagostanje nije uvjetovano samo novcem, ono sadrži i vrijeme i ljubav, uspjeh, radost, udobnost, ljepotu i mudrost.“ –  Louise L. Hay

Heal_Your_Life_privucite_obilje_u_svoj_život

12.12.2015., 17-20h – Heal Your Life® radionica „Kreativna vizualizacija i manifestiranje želja”

Tema radionice je postavljanje i ostvarivanje ciljeva, želja i snova uz pomoć afirmacija i kreativne vizualizacije.
Mi stalno želimo nešto, bili svjesni toga ili ne, i na taj način manifestiramo svoje želje. I kažemo da su nam se ostvarile kada smo zadovoljni ishodom, no u onom drugom slučaju, kada mislimo da nam se želja ne ispunjava, to je također manifestacija.

U ostvarivanju želja često nas sprječavaju naša vlastita vjerovanja i uvjerenja da ne zaslužujemo i da nismo vrijedni da nam se želje ispune, a na taj način se samo udaljavmo od svoje želje i njenog ispunjenja.

Ova kreativno meditativna radionica poučiti će vas kako napraviti korake na putu prema ostvarenju vaših želja:

  • Osvijestiti što doista želite.
  • Otkriti i otkloniti moguća vjerovanja, uvjerenja i blokade ostvarivanja želja.
  • Vizualizirati i manifestirati svoju želju.

Ono što naučite na ovoj radionici, moći ćete na jednostavan način primijeniti i sami kod kuće, kada god se nađete u situaciji da vam se želja ili postavljeni cilj ne ostvaruju.

Budite zahvalni i vjerujte da zaslužujete predivan život i da nema neostvarenih želja i snova, osim ako sami odustanete od njih. Osnažite sebe i svoje ideje, potičite se na vizualiziranje kada god imate vremena u danu, a posebno prije spavanja i prilikom buđenja, dodavajte na crtež nove detalje i svakim danom ćete biti bliže ostvarenju svoje želje. I zapamtite da vi to možete i zaslužujete!

Heal_Your_Life_Kreativna_vizualizacija_i_manifestiranje_želja

Informacije i prijave: www.lakoca-zivljenja.hr, [email protected], mob: 098/352 822.

Napomena: Prijave na sve radionice su obavezne zbog ograničenog broja polaznika.

Autorica i foto: Mirjana Petković, Life Coach & Heal Your Life® Trainer

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Kako transformirati izazove u prilike doznajte na doručku u Samoboru

Nakon uspješne i do zadnjeg mjesta rasprodane Konferencije za poduzetnice u Samoboru, organiziramo prvi Networking breakfast Samobor. U romantičnom ambijentu hotela...