Prvi zagrebački Health&Wellness Day – povedite prijateljicu i ostvarite popust

Radni dan poduzetnica i menadžerica je beskrajan. Ako ste i majke, nakon radnog vremena započinje druga, još teža smjena. Sve je to moguće izdržati do određene točke, a onda uslijede burnout, zdravstveni problemi, doktori… Stoga je nužno što prije posvetiti se sebi, brinuti i o svom zdravlju, opustiti se u wellnessu, otići na masažu… Ne, nije to ‘luksuz’ to je jednostavno briga za sebe! Zato smo kreirale događaj na kojem ćete moći sve to!

Pridružite nam se na prvom Health & Wellness Day u Zagrebu koji će se održati 21. listopada. Prijavite se do 8. listopada i ostvarite 35% popusta na drugu ulaznicu!


Pročitajte više: Ana Keglović Horvat vam otkriva kako zavoljeti sebe!


Health&Wellness Day Zagreb: Tajno oružje u borbi protiv stresa

Osmi Health & Wellness Day održat će se u Grand Hotelu Zagreb. Pripremili smo pravu poslasticu s predavanjima i sadržajem!

Ovaj važan dan otvorit će Ana Keglović Horvat koja će otkriti tajno oružje koje pomaže da vas svakodnevni stres ne dotiče.

U nastavku ćete saznati sve o dodacima prehrani, a cijeli dan moći ćete dobiti i individualno savjetovanje te kupiti dodatke prehrani su vam potrebni. Nakon pauze nastavit ćemo s predavanjima o zdravlju i ljepoti kože.

Učite od uspješnih žena iz beauty i zdravstvene industrije, kao što su Anđela Prolić, Angelina Paić, Ivana Rupić, Martina Sučić i Suzana Tomašević.


Pročitajte više: Afrodita i Aura znaju kako opstati u beauty industriji – “Neuspjeh je u redu”


Osjećajte se kao Afrodita

Između predavanja i tijekom pauze za predah osigurale smo lagane zalogaje i healthy snack, dok se umrežavate sa sudionicama i našim partnerima. Za osvježenje je zadužena Juicy Vitamin voda obogaćena vitaminima i mineralima, koja u trenutku osvježava i daje dodatan boost energije!

Nakon interaktivnih predavanja očekuje vas uvod u Wellness.  Kozmetika Afrodita pripremila je posebnu poslasticu u wellnessu te ćete imati prilike isprobati njihovu ART OF SPA liniju, a imate priliku probati i tretmane uz posebne pogodnosti za tretmane.

Ulaznica uključuje:

  • Sudjelovanje na predavanjima
  • Osvježenje tijekom predavanja i u pauzi za predah
  • Korištenje Wellnessa (bazen, finske, turska, bio i infracrvena sauna, tepidarij, ledena soba i ledena fontana, slana soba, barokomora, soba za plutanje, relax zona)
  • Spa opremu na raspolaganju tijekom boravka
  • Individualno Avemed savjetovanje
  • Gaia Naturelle pult s nutricionisticom Angelinom Paić
  • Oktal pharma pult o ženskom reproduktivnom zdravlju
  • Fraktal savjetovanje o njezi kože
  • Besplatan wi-fi

Kako biste si osigurale goodie bag prijavite se najkasnije do 10. listopada. Vidimo se na Health&Wellness Day Zagreb!

Možete li zamisliti bolji vikend?

Foto: Canva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -