Hillary Clinton u svojoj knjizi opisala trenutke kad joj je Donald Trump disao za vratom i pokušavao je „zastrašiti“

Početkom godine iz američke izdavačke kuće „Simon & Schuster“ priopćili su kako Hillary Clinton priprema novu knjigu u kojoj će pisati o izbornoj kampanji i porazu od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Knjiga naziva „What happened“ trebala bi biti objavljena ovih dana, a isječak o tome kako je bilo dijeliti pozornicu s aktualnim američkim predsjednikom, bio je predstavljen u emisiji „Morning Joe“ na televizijskoj mreži MSNBC.

Kako reagirati u takvoj situaciji?

Za vrijeme druge predsjedničke debate koja se održavala 9. listopada 2016. godine na Sveučilištu Washington u St. Louisu, Trump ju je pokušavao „zastrašiti“ stojeći iza nje dok je odgovarala na pitanja.

Bez obzira kuda se kretala na malenoj pozornici, on joj se približavao, gledao u nju i pravio grimase. „To nije u redu, pomislila sam“, napisala je Clinton te navela kako joj je doslovno disao za vratom.

Zastrašivanje žena Trumpu nije strano, rekla je Clinton, no nju nije uspio zastrašiti, iako joj je zbog svega bilo nelagodno.

neprimjereno ponašanje Trumpa

Istaknula je kako je zbog te premale distance koju joj je Donald stvarao imala samo dvije mogućnosti – ostati smirena, nastaviti se smijati i pretvarati kao da ga nema iza nje i da je ne smeta; ili se okrenuti, pogledati ga u oči i reci mu jasno i glasno da se makne.

Clinton se tada odlučila za prvu opciju, ostala je smirena i nastavila je odgovarati na pitanja.

Neprimjereno ponašanje Trumpa

Ovo je bila samo jedna od situacija u kojima je želio pokazati svoju superiornost, a nepoštivanje protukandidatkinje pokazao je i na prvoj debati, kad ju je u samo 26 minuta prekinuo nevjerojatnih 25 puta, a nastavio je u tom tonu tijekom cijele debate.

Trump se neprimjereno ponaša prema ženama čak i kada nastoji biti ljubazan.Tako je francuskoj prvoj dami Brigitte Marcon prilikom službenog posjeta Francuskoj rekao „Vi ste u tako dobroj formi…Prekrasno“, što su osudili brojni mediji i korisnici društvenih mreža.

Foto: Screenshot

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

kim kardashian harvard

Želimo li našim kćerima uspjeh na način Kim Kardashian? Makar dogurale...

I vrapci na grani već znaju da je Kim Kardashian održala predavanje na Harvardskoj poslovnoj školi. Stoga smo zatražile mišljenje na...