Luksuz i raskoš u novoj kampanji poznatog modnog brenda

Nevjerojatno atmosferična modna kampanja priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama. Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić je stvorila vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda.

Luksuz koji želimo iskusiti

hippy garden brendSvaki komad je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač haljinama. Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti.

hippy garden brendNo svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoši koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti. Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure elitni zagrebački frizerski salon “Evelin”.

U kampanji su sudjelovali modeli Manuela M.Vasiljeva M. I Korina B. Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu, te na webshopu HIPPYGARDEN.COM.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tko ima hrabrosti, viziju i znanja reformirati razvojno ograničavajuće PDV politike?

Tko vas šiša - poručuje država vlasnicima frizerskih salona kojima stopa PDV-a od 25% onemogućuje daljnji razvoj. Stoga u vrtlogu nadolazećih...