Luksuz i raskoš u novoj kampanji poznatog modnog brenda

Nevjerojatno atmosferična modna kampanja priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama. Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić je stvorila vrlo snažne i bezvremene komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda.

Luksuz koji želimo iskusiti

hippy garden brendSvaki komad je pomno osmišljeni dio zaokružene priče, a naglasak je i ovog puta na veličanstvenim haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač haljinama. Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti.

hippy garden brendNo svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja – luksuz i raskoši koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti. Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, za make-up je zaslužna jedna od najpoznatijih domaćih make up artistica Sanja Agić, a frizure elitni zagrebački frizerski salon “Evelin”.

U kampanji su sudjelovali modeli Manuela M.Vasiljeva M. I Korina B. Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu, te na webshopu HIPPYGARDEN.COM.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...