Donosimo odličan prijedlog za vikend opuštanje u ženskom stilu!

Ženski izlet nešto je što bi svaka žena trebala prakticirati najmanje jednom godišnje. Tko će razumjeti pun kovčeg odjeće za vikend putovanje ako neće tvoje prijateljice? Ovo je priča o jednom uspješnom putovanju!

Napokon odmor

Već dugo planiramo otići na vikend putovanje, ali uvijek nešto iskrsne. Ovoga puta nema izlike. Odabrala sam destinaciju, napravila plan puta i rezervirala smještaj. Ukratko, sve sam dobro razradila kako moje prevrtljive frendice ne bi mogle imati izliku.

Cilj našeg odmora je punjenje baterija. Dakle, želimo otići na neko lijepo mjesto, ali ne želimo izgubiti previše vremena na putovanje. U pretraživanju destinacija, odluka je pala na Vodice. Tri sata vožnje od Zagreba, a osjetit ćemo miris mora. Savršeno!

Ovo je bilo lako, a sada kreće teži dio. Kako odabrati smještaj za nas tri čiji su interesi i načini života potpuno drugačiji? Začuđujuće je da se gotovo nikad ne svađamo s obzirom da naš tim čini jedna velika idealistkinja, buntovnica i ja, čisti realist. Proučavajući ponudu hotela Olympia, zaključila sam kako će ova lokacija odgovarati baš svakoj od nas.

hotel olympia

Idealno u svim uvjetima

Došao je dan D i pomislila sam kako samo želim krenuti pa da nas više ništa ne može spriječiti u našem zasluženom vikend odmoru. Kada smo stigle do hotela, došlo mi je da od sreće i uzbuđenja zagrlim i – recepcionerku!

Osim što hotel izgleda kao kruzer, zapravo bih mogla reći da doista i jest kao kruzer! Sadržava pogled na more, a unutar hotela nalaze se turistička agencija, dostupni bicikli (najvažnija stavka za moju buntovnicu), wellness, unutarnji bazen, suvenirnica, barovi, restorani i frizerski salon. Kažem vam – pravi kruzer!

hotel olympia

Može li ovaj vikend proći loše? Čak i da sam išla sama, vjerujem da bih se dobro provela. Naravno, ništa ne može zamijeniti riblji specijalitet šefa kuhinje (jelo je pripremljeno pred nama!) i čašu vrhunskog vina u restoranu s pogledom na cijeli vodički arhipelag u društvu mojih prijateljica.

hotel olympia

Nažalost (ili nasreću), gotovo cijeli vikend pratila nas je kiša pa ćemo za neki drugi put ostaviti više vremena za detaljniji obilazak Vodica i nacionalnih parkova koji su u blizini. Zbog kiše smo bile “prisiljene“ uživati finskoj sauni i jacuzziju te ostalim uslugama u wellness oazi. Baš nam je teško palo!

hotel olympia

Odmorne i napunjenih baterija (i novih frizura) možemo samo zaključiti da ćemo se idući put puno lakše dogovoriti za ženski vikend. Što drugo reći osim, Vodice, vidimo se opet!

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više