Pošaljite svoju fotografiju i sudjelujte na Huawei InFocus natječaju

Jeste li ikada snimili jedinstveni trenutak i htjeli provjeriti što profesionalni fotografi misle o vašoj fotografiji? Huawei InFocus natječaj izvrsna je prilika za testiranje vaših fotografskih vještina i pokazivanje talenta svijetu!

Velika revolucija u mobilnoj fotografiji

Zahvaljujući mobilnoj fotografiji snimanje kvalitetnih slika više nije privilegija profesionalaca s visoko specijaliziranom opremom. Trenutno je ovo područje mnogo fleksibilnije i svaki korisnik pametnog telefona može postati fotograf u bilo kojem trenutku. Današnji pametni telefoni dopuštaju nam da slobodno izražavamo svoju kreativnost i da budemo spremni otkriti ljepotu svijeta kad god to želimo.

Snimanje iznimnih trenutaka ili neotkrivene ljepote, koje drugima često promaknu, zahtijeva sada samo oštro oko za detalje i spreman uređaj u džepu. Danas svatko može postati umjetnik i izraziti se kroz fotografiju. Huawei s vodećim modelima serije P i Huawei P30 Pro odgovara potrebama svih onih fotografskih entuzijasta koji pametnim telefonima svakodnevno snimaju nevjerojatne trenutke.

Huawei InFocus natječaj

Zahvaljujući dugogodišnjoj suradnji s poznatim proizvođačem fotoaparata – Leica, korisnicima se nude najkvalitetniji objektivi i pomiču granice pametne fotografije. Sustav četverostruke Leica kamere omogućuje korisnicima snimanje svijeta u cijeloj njegovoj veličini. Fenomenalna kamera Huawei P30 Pro s 5x optičkim zumom, 10x hibridnim te 50x digitalnim zumom. Također sadrži HUAWEI SuperSpectrum senzor, noćni način, videozapise s dvostrukim pogledom (Dual view) i makro fotografijom. Omogućuje nam da vidimo stvarnost iz nove perspektive, otkrijemo nevidljivo i pretvorimo je u jedinstvenu uspomenu.

Pokažite svoje vještine svijetu!

Uz kontinuirani razvoj svojih uređaja i potragu za vrhunskim iskustvom snimanja fotografija, Huawei odaje počast ljubiteljima fotografiranja i obećavajućih talenata te najavljuje Huawei InFocus natječaj 2019 -https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/hr.

Natječaj se sastoji od šest kategorija. Uključujući pet kategorija koje se odnose na fotografiju: #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard dok je jedna kategorija posvećena video formatu: Life Now. InFocus je namijenjen svim Huawei korisnicima koji mogu poslati svoje radove u jednoj od kategorija putem internetske stranice natječaja.

Otkrijte ljepotu oko sebe

Svaka minuta i svaka sekunda ispunjene su prekrasnim trenucima koje stvaraju ljudi, životinje, mjesta i emocije. Svi ti trenuci su krhki, zato projekt poziva na pronalaženje i fotografiranje neotkrivene ljepote oko nas i slanje na Huawei 2019 InFocus fotografski natječaj. Huawei potiče ljude da pokažu drugima da u svijetu ima toliko skrivenih ljepota. Sve je potrebno samo pronaći i snimiti putem pametnog telefona.

Huawei InFocus natječaj

Svijet je također pun mjesta koja do sada nisu bila fotografirana zbog svoje udaljenosti ili su smatrana lijepima u usporedbi s dobro poznatim znamenitostima i turističkim atrakcijama. Zato je Huawei tražio mjesta koja većina ljudi nikada nije imala prilike vidjeti ili fotografirati u divljini Kanade, Nordijskih zemalja i Austrije. Neotkrivena ljepota ovih manje poznatih lokacija bit će otkrivena snagom Huawei P30 kamere. Pogledajte Huaweijev videozapis o neotkrivenoj ljepoti.

Oni odlučuju!

Fotografije poslane na natječaj bit će predstavljene na posebnoj internetskoj stranici na kojoj će svaki korisnik Interneta, uključujući i sudionike natjecanja, imati pravo glasati za svoje omiljene fotografije do 11. kolovoza 2019. godine.

Huawei InFocus natječaj

U sljedećoj fazi najbolje će radove ocijeniti pažljivo odabrani žiri sastavljen od stručnjaka i priznatih fotografa. Uključujući: Yanmina Wanga – predsjednika Huawei Consumer Business Group Huawei CEE & Nordic, Marcina Tyszku – poljskog modnog fotografa koji surađuje s najpoznatijim svjetskim časopisima poput Marie Claire, Harper’s Bazaar, Glamour, Elle i Vogue.

Nikolaja Rentzmanna – danskog umjetnika koji se uglavnom fokusirao na fotografiju slavnih osoba, a na svojim društvenim mrežama objavljuje pejzaže, gradske fotografije i fotografije prirode. Emme Svensson – višestruke freelance fotografkinje koja putuje svijetom. Yenera Toruna – arhitekta i fotografa koji transfromira urbani krajolik kao geometrijsku apstrakciju i stvara alternativnu stvarnost. Kao i Vutheara Khama – francuskog fotografa fotograf kambodžanskog podrijetla sa sjedištem u Parizu. Fasciniran je svjetlošću, uličnom fotografijom i urbanim krajolikom. VuTheara se voli igrati s novom perspektivom i gledištem.

“Dugo sam radio kao modni fotograf, ali pametni telefon kojeg uvijek nosim u džepu pomogao mi je da mnogo puta razvijem svježe ideje. Mobilna fotografija stalno se razvija i danas daje mogućnost da ne bude samo potporni alat nego i profesionalni instrument koji svakodnevno stvara bezbroj mogućnosti”, kazao je Tyszka.

Što možete osvojiti?

Pobjednik može osvojiti Grand Prix Huawei MateBook 13, Watch GT i 10.000 eura, 250 dolara vrijedan kod za e-voucher za Trip Advisor, kao i objavljivanje fotografije na tjedan dana kao početne slike na sljedećim TripAdvisor domenama – Švedskoj, Poljskoj , Danskoj, Austriji, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Izraelu, Srbiji, Slovačkoj i Turskoj.

Pobjednici 1. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro i 2.000 eura i vrijedan e-voucher za 250 dolara za Trip Advisor.

Pobjednici 2. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30 Pro.

Pobjednici 3. nagrade u svakoj kategoriji mogu osvojiti Huawei P30.

Pobjednici nagrade publike dobit će Huawei P30 Pro i Watch GT.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više