Idealna kombinacija: Head & Shoulders i Aqua kapa

Savršeno zdrava kosa stvorena je da se pokazuje, i stručnjaci Head&Shouldersa to dobro znaju. Ipak, hladno vrijeme nekad traži da je pokrijemo – a za tako nešto je najbolji izbor moderna i lijepa kapa. Upravo zbog toga u ovom dijelu kampanje kupci P&G-ovih proizvoda u dm-u na poklon dobivaju Aqua kapu. Dovoljno je u bilo kojoj dm trgovini u razdoblju od 16. do 31. listopada kupiti bilo koja dva proizvoda Head&Shoulders i moderna i lijepa kapa je vaša.

Aqua kapa – inovativni proizvodi za zdravlje kose

Poznato je da perut utječe na stanje vlasišta, koje je osnova za zdrav rast kose. Nedavna istraživanja pokazala su pak da perut može utjecati čak i na kvalitetu vlasi kose. Sama vlas može biti oštećena kroz tjelesnu reakciju na perut – češkanje, koje je rezultat suhog i neugodnog osjećaja na vlasištu. Kada je koža vlasišta suha i gubi vlažnost, i njena zaštitna funkcija od vanjskih utjecaja je smanjena. Kada uzmemo sve ovo u obzir, kosa je sklonija oštećenjima i veća je šansa da počne opadati.

Rješenje za problem vlasišta i gubitak kose je novi Head&Shoulders protiv ispadanja kose – kombinacija dva proizvoda za dvostruki učinak: trajna gustoća kose zbog koje će vas svi primijetiti, kao i poboljšanje stanja vlasišta. Zato, za zdravu i gustu kosu izaberite kombinaciju šampona i tonika Head&Shoulders.

Dobar izgled i samopouzdanje

Šampon protiv ispadanja kose od prve uporabe daje vrhunske rezultate u borbi protiv peruti, ali i osigurava normalizaciju stanja vlasišta te ga čini zdravijim. Ovaj šampon sada dolazi u kombinaciji s inovativnim, jedinstvenim tonikom, koji sadrži Triple Active Complex s kombinacijom tri dokazana sastojka za njegu vlasišta: pantenol (pro-vitamin B5) koji je poznat po svojem umirujućem djelovanju, nijacin (vitamin B3) koji pomaže jačanju kože i kofein koji pomaže mikrocirkulaciju.

Tonik protiv ispadanja kose uzrokovanog lomljenjem upotrebljava se svakodnevno na mokroj ili suhoj kosi. Kosu treba razdijeliti na više mjesta i raspršiti tonik po vlasištu, tri puta duž svakog razdjeljka, do otprilike 15 puta ukupno, pa nježno umasirati.

Zato koristite proizvode Head&Shoulders, a kad pokrivate glavu, neka to bude zato jer imate atraktivnu Aqua kapu, a ne zato jer želite sakriti kosu u lošem stanju.

head&shoulders

Foto: P&G

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više