Imati petlju  – održan 31. Business cafe u Zagrebu

U Zagrebu se jučer 24. ožujka u restoranu Spoon, održao 31. Business cafe, druženje malih i srednjih poduzetnika, gdje se okupilo preko 150 posjetitelja.

31. Business cafe tradicionalno dovodi zanimljive goste

Svoje poduzetničke priče s nama su podijelili gospodin Ekrem Dupanović iz Sarajeva, vlasnik Media Marketinga, gđa Sandra Mihelčić, suvlasnica Business media grupe, dobitnica niza nagrada i Lea Brezar, vlasnica Dhar medije i autorica knjige Izvan okvira.

31 business cafe

Osnivačica Business cafea gđa Kristina Ercegović, vlasnica Zaokreta i autorica knjige Sam svoj gazda, s gostima vodila je zanimljive razgovore njihovog poduzetničkog puta. Gospodin Ekrem Dupanović otkrio nam je svoje početničke korake u marketingu i dao savjet svima kako se ne treba bojati pogrešaka, i kad se čitav svijet ruši treba ostati miran, sagledati situaciju i izvući najbolje.

31 business cafe

Gđa Sandra Mihelčić ukazala je na važnost timskog rada, slobode u poduzetništvu, te kako se ponekad teži put na duže isplati, ali koliko god bilo teško uvijek treba biti fer i korektan prema ljudima.

31 business cafe

Gđa Lea Brezar istaknula je da su njoj ljudi s kojima radi uvijek na prvom mjestu, kako ih uvijek motivira da „hodaju po rubu“, ali je uvijek uz njih da im pruži ruku i podrušku. Svi gosti su istaknuli strast prema poslu kojim se bave kao glavni motivator za poduzetništvo.

Novost na ovome Business cafeu bilo je povezivanje Zagreba i Beograda putem knjige Sam svoj gazda, autorice Kristine Ercegović. Na prošlotjednom Business cafeu u Beogradu, srpski poduzetnici sa željom da se povežu s hrvatskim poduzetnicima kupili su knjigu, napisali par rečenica i svoje kontakte te poslali iste u Zagreb. Jučer su njihove knjige podijeljene, a kupljeno je novih desetak knjiga koje su ispisane i čekaju svoj put prema Beogradu.

Tako smo počeli još jedan način povezivanja i umrežavanja regije i veselimo se novim poslovnim uspjesima naših posjetitelja.

Sponzori evenata u Zagrebu su: Vipnet, Linea Snella, Falkensteiner  Resort Punta Skala, Nivea, Putuj bolje, Biro 59 i tiskara Argenta.

Sponzor lokacije 2016. je Restaurant Spoon.

Partneri su: Quantum ICT, Produkcija Pokret, INKA PINKA fotostudio, Fensi Šmensi Frizerski salon, Irena Herceg Make up artist i Edukator ID.

Medijski pokrovitelji su www.poslovni-savjetnik.com i www.naturala.hr

Regionalni medijski pokrovitelj je portal www.media-marketing.com

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više