Impresivnim govorom Michelle Obama iskazala podršku Hillary Clinton

„Impresivan govor impresivne žene. Ne mogu biti ponosniji jer naša je zemlja blagoslovljena što ima takvu Prvu damu. Volim te, Michelle“, napisao je Barack Obama na Twitteru nakon govora njegove supruge prvog dana Nacionalnog skupa Demokratske stranke u Philadelphiji.

Hillary Clinton pozitivan je uzor djeci

Michelle Obama je zaista održala impresivan govor i još jednom pokazala da je odličan govornik. Izazvala je oduševljenje svojom osobnom pričom o djeci, suprugu, njenih osam godina kao Prvoj dami Amerike, ali i navodeći razloge zbog kojih bi Hillary Clinton trebala biti sljedeća američka predsjednica. Kako je istaknula Michelle, Hillary se nepokolebljivo borila trudeći se „razbiti stakleni strop“, a i pozitivan je uzor svakom djetetu.

U svom govoru je kritizirala republikanskog kandidata Donalda Trumpa, a da pritom nijednom nije spomenula njegovo ime.

“Kada je netko okrutan ili se ponaša kao nasilnik, mi se ne spuštamo na njegov nivo”, istaknula je.

Na izborima se ne bira republikanac ili demokrat, lijevi ili desni, već onaj tko će imati moć da oblikuje djecu idućih četiri ili osam godina života, rekla je Michelle, koja smatra da je samo jedna osoba kvalificirana da bude predsjednik SAD-a, a to je Hillary Clinton.

Hillary je svoju kćer savršeno odgojila, i svako dijete zaslužuje takvog vođu. Kada je prije osam godina izgubila nominacije od aktualnog predsjednika, nije se naljutila, spakirala ili otišla kući, jer zna da je sve ovo važnije od vlastitog razočaranja. Ona nikad nije tražila jednostavni izlaz ili odustala od bilo čega u životu, a takvu predsjednicu želi Michelle za svoju kćer i za svu djecu u Americi.

“Zahvaljujući Hillary Clinton, moje kćeri i sva naša djeca odsad smatraju normalnim da jedna žena može postati predsjednicom SAD-a”, naglasila je Michelle.

„Govor mržnje javnih ličnosti na televiziji ne predstavlja pravi duh ove zemlje. Želim da za predsjednika bude izabran netko tko razumije da problemi s kojima se predsjednik suočava nisu crni niti bijeli i ne mogu se svesti u 140 znakova. Nemojte nikada nikome dopustiti da vam kaže kako ova zemlja nije moćna, da je trebamo napraviti ponovno velikom jer upravo sada ovo je najbolja zemlja na svijetu, istaknula je pritom misleći na Trumpov slogan “Učinimo Ameriku ponovno velikom”.

I prije četiri godine kada je održala govor podrške svom mužu, na društvenim je mrežama vladalo ludilo, a i stručnjaci za odnose s javnošću složili su se tada da je bila gotovo savršena.

Njen govor podrške Hillary Clinton možete pogledati u nastavku.

Foto: Gage Skidmore – Flickr

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

2 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...