Ova 3 filma nasmijat će vas, opustiti, ali i inspirirati

Sigurno ste se našli u situaciji da ste loše volje i ništa vam se ne da. Ništa vam ne ide po planu i nakupilo se problema koji vam stvaraju prepreke prema cilju. Niste imuni na probleme – nitko nije i upravo zato trebate naći svoj način izlaska iz njih. Ponekad je dovoljno pogledati opuštajući film sa fora porukom koja će vas motivirati. Donosimo čak 3 takva i preporučujemo da ih pogledate sve!

Zaista je sva moć u vama

Film I feel pretty djelo je redateljskog dvojca Abby Kohna i Marca Silversteina. U glavnoj ulozi nalazi se Renee koju je utjelovila duhovita Amy Schumer. Punašna Renee se nakon traumatične nezgode probudi kao potpuno nova osoba koja smatra da uopće nema mana.  Svoje tijelo i samu sebe vidi kao savršeno, a svjesna je i da je drugi tako vide. Ozljeda glave donijela joj je veliku količinu samopouzdanja zahvaljujući kojemu dobiva super dečka, posao iz snova, ali i šarmantnog udvarača. Ona je uvjerena da je najsposobnija žena na svijetu i da je nitko i ništa ne može zaustaviti u njezinim ciljevima. Živi punim plućima bez straha i uživa u tome. No, što kada čarolija prestane i Renee shvati da je to oduvijek bila ista ona i da je promjena bila samo u glavi?

Nikad nije kasno za novi početak

Maya koju je utjelovila Jeniffer Lopez u filmu Second Act živi u Queensu i već 15 godina radi isti posao u supermarketu. Nakon što očekivanu promociju dodijele nekom drugom, ona uz pomoć lažno uljepšanog životopisa i najbolje prijateljice Joan dobije uredski posao iz snova. Jedini je problem što o tom poslu ne zna apsolutno ništa, a mora i ozbiljno poraditi na svom stilu.

Cijenite iskustvo starijih kolega

The Intern je još jedan primjer odlične komedije za popravak lošeg dana. Anne Hathaway  glumi Jules Ostin – šeficu u velikoj firmi u kojoj na mjesto pripravnika dolazi neobičan kandidat, sedamdesetogodišnji muškarac. Vremešnog pripravnika Bena Whittakera glumi fantastični Robert De Niro čija je gluma još jedan razlog za uspješnu komediju. Ben Whittaker je udovac koji odlazi u dom za umirovljenike te shvaća kako ga to ne čini sretnim i kako se želi “vratiti u igru”. Zato se prijavljuje na mjesto pripravnika u online modnoj tvrtci. Pouka filma je da ne trebamo zanemariti iskustva starijih kolega već da zajedno možemo surađivati u modernom poslovnom okruženju.

Bilo da pogledate jedan ili sva 3, vjerujemo da će vas svojom jednostavnošću, ali i jasnom porukom zabaviti, opustiti i inspirirati. Javite nam svoje dojmove i prijedloge!

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija za žene u bankarstvu 2023

Kako je digitalizacija otvorila nova vrata ženama doznale smo na Konferenciji...

Iako žene čine većinu zaposlenih u bankarstvu, manjina ih je na visokim pozicijama. Proizvodi i usluge banaka rijetko su im prilagođeni,...
- Advertisment -