4 detalja koja će u vašem domu stvoriti pravu božićnu atmosferu!

Približava nam se najljepše i najčarobnije doba u godini, Božić. Pripreme za advent u punom su jeku, a brojne trgovine već su ukrasile svoje izloge. Nitko ne može ostati imun na to pa se vjerojatno i vama javila ideja da ukrasite svoj dom u pravu božićnu bajku. Pronašli smo mjesto koje će vam pomoći u tome, Iris MBM.

Povezano: 10 najboljih božićnih reklama svih vremena

Božić uvijek zamišljamo uz određene dekoracije koji upotpunjuju naš dom, a mi smo pronašli one koje su neizostavni.

Božićno drvce

Božićni ugođaj ne možemo zamisliti bez božićnog drvca koje je simbol svake prave božićne atmosfere. U Iris MBM-u možete birati između umjetnih i pravih, ali ne dopustite da vam blagdani prođu bez prisustva božićnog drvca u vašem domu.

Povezano: Tri neobična mjesta u kući za vaše božićno drvce

Božićne kuglice

Drvca bez ukrasa nemaju dušu. Oni su poseban dodatak na prekrasnim borovim iglicama. Zadnjih nekoliko godina trend su ukrasi u raznim bojama, ali s klasičnim bojama poput crvene i zlatne ne možete pogriješiti. Ukrase u drugim bojama birajte po vlastitom ukusu jer će sigurno na vašem drvcu izgledati predivno.

Iris MBM

Orašar

Zadnjih godina baletna bajka Orašar postala je sinonim za Božić. Orašara obožavaju djeca i odrasli jer nosi prekrasnu priču koja nas vodi kroz svijet raskoši, veselja, mašte prinčeva i princeza. Jedan primjerak ove neobične lutke donijet će u svaki dom svijet mašte i božićne čarolije.

Iris MBM

Djed Božićnjak

Zadnji i važan ukras u vašem domu je djed Božićnjak. Debeljuškasti djedica djeci i odraslima pod bor nosi poklone i zato ga svi vole. Djedici u crvenoj bundi nemojte uz okićeno božićno drvce zaboraviti ostaviti kolačiće i šalicu mlijeka.

Iris MBM

Gdje možete pronaći sve te ukrase?

Uvijek na izvoru novih ideja i trendova, IRIS MBM posvećen je cjelovitoj suradnji sa svojim kupcima. Za to su ostvareni preduvjeti raznolikom i sveobuhvatnom ponudom koja se kontinuirano nadopunjuje, tehnološkom infrastrukturom koja osigurava visoku kvalitetu asortimana te upućenosti i stručnim kompetencijama svakog zaposlenika čime je odabir proizvoda jednostavan, stimulativan i provjereno ispravan.

U prodajno izložbenom prostoru i digitalnim prodajnim kanalima sve je podređeno sigurnosti i zadovoljstvu kupnje kako bi se korisnici mogli nesmetano prepustiti kreativnim aspektima svoje struke ili hobija.

Uz to, Iris MBM vrtni centar je nositelji certifikata “Odabrale mame”.

Svi koji na blagajni istaknu kod “Women in Adria” imaju 10% popusta na sav božićni asortiman do 31.12.”

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -