ISO 9001:2015 Kvaliteta za jedan dan – naučite kako sami uvesti sustav upravljanja kvalitetom

Pouzdanost kvalitete vlastitih proizvoda i usluga je dokaz ozbiljnosti svakog poslovnog sustava. Najčešća prepreka na tom putu su upravo troškovi.

Troškovi za standardiziranje vlastitog poslovnog sustava predstavljaju u najmanju ruku luksuz. Upravo to je i svrha standardiziranja, da luksuzom i ekskluzivom okitimo vlastite proizvode ili usluge i da ih smjestimo na prestižnu razinu, da dokažemo da su najbolji.

ISO 9001 sustav upravljanja kvalitetom

Svaka poduzetnica i svaki poduzetnik su ponosni na rezultate svoga rada te uz ISO 9001 sustav upravljanja kvalitetom dobivaju pokriće vlastite poslovne izvrsnosti.

Upravo iz tog razloga, da olakšamo pristup kvaliteti svim mikro i malim poduzetnicama i poduzetnicima, organiziramo jednodnevnu radionicu, kako bi mogli samostalno, uz minimalne troškove, uspostaviti vlastiti sustav upravljanja kvalitetom i biti zdrava konkurencija u našem poslovnom okruženju.

Prijaviti se možete do 24.11.2016. do 9 sati na e-mail: [email protected]  ili na broj telefona 091 688 4893.

Cijena za radionicu je 1.900,00 kuna + PDV. Materijali za rad i osvježenja su uključeni u cijenu. Za članice Women in Adria 50 % popusta.

Predavačica je Marijana Staneković, dipl.ing.prehrambene tehnologije; univ.spec QM, s dugogodišnjim iskustvom u uvođenju i auditiranju prema ISO i ostalim normama.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Stop nepotrenim nametima

UGP organizira potpisivanje peticije “Stop nepotrebnim nametima”!

Udruga Glas poduzetnika odlučila je organizirati potpisivanje peticije STOP nepotrebnim nametima kojom se traži ukidanje obvezne članarine u HGK-u, HOK-u i...