ISO 9001:2015 Kvaliteta za jedan dan – naučite kako sami uvesti sustav upravljanja kvalitetom

Pouzdanost kvalitete vlastitih proizvoda i usluga je dokaz ozbiljnosti svakog poslovnog sustava. Najčešća prepreka na tom putu su upravo troškovi.

Troškovi za standardiziranje vlastitog poslovnog sustava predstavljaju u najmanju ruku luksuz. Upravo to je i svrha standardiziranja, da luksuzom i ekskluzivom okitimo vlastite proizvode ili usluge i da ih smjestimo na prestižnu razinu, da dokažemo da su najbolji.

ISO 9001 sustav upravljanja kvalitetom

Svaka poduzetnica i svaki poduzetnik su ponosni na rezultate svoga rada te uz ISO 9001 sustav upravljanja kvalitetom dobivaju pokriće vlastite poslovne izvrsnosti.

Upravo iz tog razloga, da olakšamo pristup kvaliteti svim mikro i malim poduzetnicama i poduzetnicima, organiziramo jednodnevnu radionicu, kako bi mogli samostalno, uz minimalne troškove, uspostaviti vlastiti sustav upravljanja kvalitetom i biti zdrava konkurencija u našem poslovnom okruženju.

Prijaviti se možete do 24.11.2016. do 9 sati na e-mail: [email protected]  ili na broj telefona 091 688 4893.

Cijena za radionicu je 1.900,00 kuna + PDV. Materijali za rad i osvježenja su uključeni u cijenu. Za članice Women in Adria 50 % popusta.

Predavačica je Marijana Staneković, dipl.ing.prehrambene tehnologije; univ.spec QM, s dugogodišnjim iskustvom u uvođenju i auditiranju prema ISO i ostalim normama.

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

NB HOBBY&ART

‘Izražavanje kroz umjetnost daje posebnu vrstu zadovoljstva i slobode’

U današnjem brzom tempu života, pronalazak vremena za sebe i izražavanje kroz umjetnost postaje sve važnije. Srećom, postoji jedno mjesto koje...