Iz poslovnog u “casual” izdanje

Poslovne žene  danas imaju vrlo malo vremena za brigu o  svom izgledu, a koji je neizbježan u prezentaciji njihove profesionalnosti.

Iz poslovnog u “casual” izdanje

Poslovna žena danas je prisutna kako na formalnim, tako i na neformalnim događajima. I svaki od njih zahtjeva odgovarajući  izgled. Kako bi mogle na brzo premjeniti svoj izgled iz poslovnog u casual (neformalni), dajemo vam još brži savjet.

U svojoj garderobi imajte barem jedno odjelo sa suknjom u neutralnoj boji ( crna, siva, plava i bež), koje možete kombinirati sa elegantnom bluzom različitih boja. Mi smo odabrali modernu zelenu. Izgled je prikladan za bilo koju formalnu prigodu. Naravno bitni detalji također su modni dodaci, kao što je nakit i torba. Oni trebaju biti iz dragocjenih materijala.

Iz poslovnog u casual 1

Za prigode, kada vam više treba opušteni izgled, samo zamjenite zelenu boju bluze s ležernom košuljum modernog dezena. Isto tako zamjenite visoke potpetice sa ravnim cipelama i već ste primjereno odjeveni za neformalne prilike.

Iz poslovnog u casual 2

>>Traperice u uredu

Jerneja Agić je u Mariboru završila studij na kojem je stekla titulu Inžinjer tekstilno-konfekcijske tehnologije. Nakon studija i diplome nastavila je sa usavršavanjem na području Image Consultinga  u vodećoj školi modnog dizajna i oblikovanja, Instituto Marangoni London, gdje je dobila neprocjenjiva iskustva, te naziv IMAGE CONSULTANT → Savjetnica za imidž. Vlasnica je trgovačke marke OBLECI.SE (OBUCI.SE) sa kojom je ustanovila novi brand (trgovačku marku) ADRIA IMAGE.
ADRIA IMAGE ima licencirane proizvode i usluge australskog poduzeća “Image Innovators”. TAIC kao poduzeće na području savjetovanja za imidž razvija najmodernije i najkvalitetnije proizvode sa kojim su se uvrstili na sami svjetski vrh.
Danas je profesionalni Image Consultant → Savjetnica za imidž. Surađuje kako sa poduzećima (pravnim osobama) tako i sa pojedincima (fizičkim osobama).
Trenutno djeluje na području Slovenije i Adria Regije: Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

vlasnica Euronautic

Kako je Katarina 107 smjena gostiju pretvorila u sasvim običan radni...

U tvrtku je došla kao recepcionarka, a sada je vlasnica i direktorica. Možda zvuči nevjerojatno, no to je karijerni put Katarine...