Izađite iz okvira klasične poslovne edukacije

Koliko puta ste na poslu pomislili kako ste određenu formulu ili izvještaj napisali najmanje 50 puta i da je vrijeme da naučite nešto novo? Ili vam je pak dosta neugodnih dijaloga i izbjegavanja na hodniku zbog nemogućnosti rješavanja konflikata? Bacite pogled na izdvojene edukacije, zasigurno ćete pronaći nešto što vam je potrebno kako biste riješili svoje probleme!

Edukacije kojima ćete riješiti svoje probleme

Ulaskom u Europsku uniju, Hrvatskoj se otvorila mogućnost korištenja sredstava iz fondova Europske unije u svrhu financiranja određenih projekata. Postoji puno uvjeta koji se trebaju zadovoljiti kako bi se ostvarila prava na bespovratna sredstva, a kako bi vam taj proces bio lakši, NetAkademija organizirala je trodijelni program na kojem možete naučiti sve potrebno za osmišljavanje, izradu i uspješnu provedbu projekta Europske unije. Program pod nazivom Priprema projekata za financiranje iz bespovratnih sredstava EU sastoji se od tri modula u ukupnom trajanju od 12 sati, a polaznici će naučiti sve o vrstama projekata, upoznat će se sa procesom od projektne ideje do realiziranog projekta te će dobiti informacije o osnovnim alatima potrebnima za pripremu projekta.

Poslovna učinkovitost organizira specijalističku radionicu na kojoj će sudionike upoznati s procesom upravljanja novčanim tokovima, kontinuiranim procesom planiranja, analize i nadziranja novčanih tokova. Radionica je prvenstveno namijenjena vlasnicima i menadžmentu poduzeća, specijalistima u kontrolingu, reviziji, financijama i računovodstvu te menadžmentu nefinancijskih odjela.

Konflikti su neizbježni dio svakodnevnog poslovanja, a rješavanje istih često predstavlja problem jer se u nedostatku konkretnog dijaloga krivo reagira na primjedbe. Ako želite uspješno savladati sve nesuglasice, dođite na jednodnevni seminar u ogranizaciji Verlag Dashöfera. Stručna predavačica uputit će vas u sve tajne poboljšanja radne atmosfere i stvaranja pozitivne energije u svrhu što uspješnijeg poslovanja.

Financijski izvještaji sadrže jako puno brojeva koje je ponekad teško povezati, posebno ako se radi o godišnjim financijskim ili poslovnim izvještajima. Altius savjetovanje organizira radionicu za sve razine menadžmenta, kontrolore, financijaše i one koji bi htjeli naučiti više o financijskim izvještajima. Radionica će se izvoditi na računalima uz primjere iz prakse, a svaki polaznik će na kraju radionice dobiti Altiusov certifikat.

Rok za prijavu studijskih programa se približio, a vi još niste složili listu prioriteta? Visoka škola Nikola Šubić Zrinski nudi studijske programe usklađene s Bolonjskom deklaracijom te stručne i priznate profesore iz prakse! Upišite studijski program Ekonomije poduzetništva i za 6 semestara steknite naziv Stručnog prvostupnika ekonomije. Ako smatrate da nemate dovoljno predznanja iz nekih područja, bez naknade možete sudjelovati na seminarima za lakše praćenje nastave. Završetkom studija steći ćete znanja iz ekonomske teorije, teorije projektnog pristupa realizacije zadataka i stranih jezika.

Više poslovnih edukacija, tečajeva ili obrazovnih programa pronađite na EduCentru!

Foto:123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više