Izjava o zaštiti osobnih podataka

Women in Adria se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika/kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce/korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima/korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o kupcima/korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Women in Adria i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka.

Voditelj obrade

Voditelj obrade osobnih podataka je trgovačko društvo MATIĆ SAVJETOVANJE d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Ede Peročevića 6 (poslovna adresa Palinovečka 43), vlasnik branda Women in Adria

U koju svrhu i na kojem pravnom temelju obrađujemo Vaše podatke

  • Kupnja usluga – članskih paketa te kotizacija za sudjelovanje na eventima u organizaciji Women in Adria

Pravni temelj za kupnju usluga je sklapanje ugovora.

  • Kreiranje korisničkog računa za korisnike koji su kupili jedan od članskih paketa Women in Adria

Pravni temelj za kreiranje korisničkog računa je sklapanje ugovora.

  • Slanje newslettera

Pravni temelj za slanje newslettera je privola korisnika.

Women in Adria obrađuje samo one osobne podatke koje joj ustupe korisnici. Women in Adria ne obrađuje osobne podatke korisnika dobivene od trećih osoba.

Kupnja usluga – članskih paketa te kotizacija za sudjelovanje na eventima

Plaćanje usluga putem WSPay-a

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime, E-mail, telefon, adresa, mjesto, poštanski broj, država, vrsta kartice, broj kartice, vrijeme trajanja kartice, CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Kreiranje korisničkog profila

Women in Adria koristi podatke poput: ime, prezime, spol, dob, fotografija i dr. kako bi personalizirao vaš profil koji ste kreirali i isključivo iz razloga da vam pošaljemo korisnu i točnu informaciju shodnu vašim navedenim podacima te u svrhu networkinga.

Slanje newslettera

Women in Adria pohranjuje Vašu e-mail adresu koju ste dobrovoljno dali prilikom upisa na našu newsletter listu.

Women in Adria koristi vaše e-mail adrese za slanje newslettera putem newsletter management softvera, i to samo onih za koji ste se prijavili da ga želite primati u vaš elektronički sandučić. Vi se možete ispisati iz newsletter liste u bilo kojem trenutku iz bilo kojeg razloga. Ukoliko budete imali bilo kakav tehnički problem pri ispisivanju iz newsletter liste, ne oklijevajte nas kontaktirati putem e-maila u bilo koje doba i naš tehnički odjel će Vas odmah odjaviti iz newsletter liste ukoliko to sami ne uspijete putem ponuđenih linkova za odjavu. Ukoliko opet poželite biti našim newsletter pretplatnikom to uvijek možete učiniti ispunjavajući formu na ovim web stranicama.

Prijenos osobnih podataka

Women in Adria prenosi osobne podatke korisnika – kupaca svojih usluga vanjskom knjigovodstvenom servisu kao izvršitelju obrade. Osobne podatke korisnika – kupaca koji usluge kupuju putem WSPay-a prenosimo WSPay-u – poslovnom partneru koji je izvršitelj obrade. Adresa elektoničke pošte pretplatnika newslettera se dijeli sa servisom Mailchimp putem kojeg se dijeli newsletter u slučaju da ste nam dali privolu za slanje.

Koliko dugo pohranjujemo Vaše osobne podatke

Ako ste pretplatnik našeg newslettera, vaše osobne podatke pohranjujemo sve dok ne otkažete pretplatu, tj. dok ne povučete privolu za primanje newslettera. Osobne podatke koje nam ustupite prilikom kreiranja korisničkog računa pohranjujemo sve dok ne zatražite njihovo brisanje iz naše baze podataka.

Osobne podatke koje nam ustupite prilikom kupnje naših proizvoda pohranjujemo sukladno knjigovodstvenim propisima.

Prava korisnika

U svakom trenutku od nas možete tražiti pristup osobnim podacima, kao i pravo zahtijevati ispravak ili brisanje osobnih podataka, ograničavanje obrade osobnih podataka, pravo uložiti prigovor glede obrade osobnih podataka kao i pravo na prenosivost osobnih podataka, i to slanjem upita putem redovne ili email pošte na sljedeće podatke za kontakt:

Adresa: Palinovečka 43, 10 000 Zagreb        Email: [email protected]