Izleti u Istri koji će oduševiti vaše poslovne partnere ili zaposlenike

Ako ste privatni iznajmljivač, pa ne znate kamo točno uputiti svoje goste ili ako želite iznenaditi svoje poslovne partnere ili pak razmišljate kako malo poboljšati atmosferu u svom timu ili tvrtki, predlažemo nekoliko izleta u Istri koji će biti pun pogodak.

Izleti u Istri koji su pun pogodak

Mislimo da smo vidjeli sve gradove, probali sva vina, probali tartufe i ulja, ali u Istri uvijek ima mjesta za pokoji WOW efekt!

Tečaj istarske kuhinje

Možda ste već i probali slavne istarske fuže i pljukance, a jeste li ih ikada probali sami napraviti?

izleti_u_istri

Dođite s nama u jedan od istarskih agroturizama, pogledajte kako su nekada živjeli naši stari, kako su izgledale kuće, što su sadili i koje životinje imali u dvorištu. Uzmite još topla jaja iz kokošinjca, umijesite samo tijesto i napravite sami svoje fuže i pljukance. To je najslađi ručak kojeg ćete probati, i bez finih fritula, vina i medice koje nas već čekaju! Doživljaj koji pruža puno smijeha i zabave, ali i korisnih savjeta i anegdota naših domaćina, koje se ne nađu u niti jednoj kuharici ili knjizi.

Piknik na Ćićariji

Vidjeli ste more, vidjeli Motovun .. što Vas još može iznenaditi u Istri. Pođite s nama na Ćićariju na piknik! Malo ćete se umoriti do samog vrha, ali kad sjednete uz košaru punu svježeg voća, sira s tartufima i kobasicom, a istarska malvazija vas hladi ili teran krijepi, a oko vas samo zelenilo istarskih brežuljaka i Učke, tišina i mir prirode- zaboravi se sav umor! Probajte vodu s izvora Korita i poslušajte zanimljivosti o životu ljudi na Ćićariji.

izleti_u_istri

Jeste li znali da tu još ponegdje možete čuti istrorumunjski ili ćiribirski jezik?

Tura pivo&burgeri

Svi govore o istarskim vinima, a Vi niste neki ljubitelj vina i pitate se što ćete tamo piti?!  I za vas imamo savršen đir! Idemo prvo u Buje probati pivo San Servolo, zatim odlazimo u Poreč, gdje će nam dragi domaćini pokazati kako spravljaju prvo poznato istarsko craft pivo Burra. Nakon degustacije i kraće šetnje kroz Poreč, krećemo prema Puli gdje možemo probati neke od naših nagrađivanih i najpoznatijih burgera uz jedno od domaćih piva!

izleti_u_istri

Ima tu još za svakog ponešto – cocktail tura po Puli, traganje za savršenom fotkom uz profesionalnog fotografa, šetnja po maslinicima gdje se spravlja ekološko, nagrađivano maslinovo ulje, posjet najpoznatijim istarskim vinarima..a kad se jedan od njih preziva Fakin i radi Fakin good wine – to jednostavno morate provjeriti! ?

Jesmo spomenuli potragu za tartufima? To je gušt i zabava! Ili vožnju quadovima, jahanje konja? Adrenalinski park? A vožnja biciklima po Brijunima?

Foto: Travelatico

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -