Jelena Pejković direktorica Secure Power divizije u Schneider Electricu

Jelena Pejković imenovana je direktoricom prodaje odjela “Secure Power” kompanije Schneider Electric. Sa više od 10 godina iskustva na pozicijama marketinga i prodaje u različitim divizijama unutar kompanije Schneider Electric, Pejković preuzima vodeću poziciju IT odjela za 5 tržišta: Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora te Bosna i Hercegovina.


Pročitajte više: Nakon što se susrela s otkazom u trudnoći Željka Bučec iskoristila novu priliku za razvoj karijere i strastveno poticanje ženskog poduzetništva


Secure Power divizija

„Secure Power divizija obuhvaća APC portfelj proizvoda, rješenja i usluga, te definitivno slovi za brand broj jedan kako u svijetu tako i u Hrvatskoj kada je riječ o uređajima za besprekidno napajanje te podatkovnim centrima. Prvi cilj je svakako zadržati tu poziciju pouzdanog strateškog partnera u B2B i B2C području. Naše tržište prvenstveno čine svi korisnici kojima je potrebna visoka kvaliteta dostupnosti IT infrastrukture te jaka pouzdanost opreme. Sa intenzivnim porastom digitalizacije i digitalne transformacije u svim sferama poslovanja, naše tržište postaje sve veće“, izjavila je Jelena Pejković povodom imenovanja i dodala kako će se kompanija posebno fokusirati na velike podatkovne centre i njihovu primjenu u kritičnim segmentima, poput infrastrukture bolnica.


Pročitajte više: Žene koje su napravile promjene u svijetu tehnologije i biznisa


Uz veliki broj novih proizvoda koje Schneider Electric svake godine predstavlja tržištu, a koji na sve inovativniji način odgovaraju na potrebe korisnika, poseban fokus bit će na softverskim rješenjima iz Ecostruxure ponude. Ecostruxure IT Expert softver omogućava daljinski nadzor neograničenog broja lokacija, uvid u rad IT opreme koju je moguće povezati u mrežu, kao i optimizaciju resursa, zahvaljujući naprednim “machine learning” procesima kojima se obrađuju podaci i omogućava korisnicima povećanje pouzdanosti vlastitog IT sustava, te ponajviše optimizacija troškova.

Usluge koje će biti dostupne klijentima

Pored proizvoda i softverskih rješenja, klijentima će na raspolaganju biti i brojne usluge: usluga puštanja u rad, usluga preventivnog pregleda, održavanje tijekom jamstvenog razdoblja, produžena jamstva i nadogradnja opreme, a sve u cilju podrške korisnicima tijekom čitavog ciklusa – od razdoblja planiranja i projektiranja, pa do kraja životnog vijeka opreme.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

sajam čokolade i kave

Najveći sajam čokolade i kave ponovno u Family mallu

Treću godinu za redom pod pokroviteljstvom Muzeja čokolade Zagreb održavaju se Dani čokolade i kave u Family mallu. Najveći sajam čokolade...
- Advertisment -