Kako izgledaju uredi kompanije u kojoj su 98 % zaposlenika žene?

U posljednje vrijeme se sve češće govori o uređenju radnog prostora kao važne marketinške tehnike u koju treba ulagati. Na taj način možete kupcima i klijentima pokazati koliko ste uspješni, osobito ako se bavite kreativnim poslom.

“Posao iz snova” ipak postoji

Jedan takav ured – čarobno mjesto za rad, ali i mnoge druge aktivnosti nalazi se u Austinu u Teksasu, u kompaniji Kendra Scott.

Vlasnica Kendra Scott 2002. godine spojila je svoju ljubav prema modi i svojim kreativnim talentima te je napravila svoju prvu liniju nakita. Danas osim naušnica, ogrlica, narukvica, u njihovom web shopu možete pronaći i luksuzni kućni dekor.

Kendra Scott office

Osim što svojim kupcima žele osigurati vrhunske proizvode, u tvrtki Kendra Scott brinu i o svojim zaposlenicima, kako bi se osjećali ugodno i inspirirano od trenutka kad otvore vrata.

Kendra Scott office

Već samo predvorje pokazuje o kakvoj se tvrtki radi, a svaka prostorija ima svoju priču. Za početak dana zaposlenici mogu u Kendra Cafe otići na kavu, doručak ili smoothie.

I sobe za sastanke su pažljivo osmišljene, pazilo se na sve, do sitnih detalja… A zaposlenicama, koje čine čak 98 % zaposlenika tvrtke, osigurana je i besplatna manikura i pedikura u njihovom Nail Baru, dok im je sastanak u tijeku.

Kendra Scott office

Također, imaju i sobu za vježbanje, kao i prostoriju za majke, gdje mogu izdajati mlijeko te ga pohraniti u zamrzivač. Postoji i zid na kojem se slave nove mame u tvrtki, ali i najavljuju buduće majke.

Uz to, imaju i igraonicu za djecu, koja tamo mogu boraviti kad im roditelji rade. Budući da je Kendra samohrana majka dvojice sinova, željela je pružati svim majkama mogućnost da rade, budu zadovoljne svojim poslom, a da njihove obitelji ne pate zbog toga.

Kendra Scott office

Tko kaže da “posao iz snova” ne postoji?!

Foto: Kendra Scott

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više