Kako je Microsoft Teams našem timu rasteretio inbox i olakšao rad?

U zadnje dvije godine, od kad smo radili na knjizi Kako pokrenuti i voditi posao od kuće, zaljubile smo se u Office 365. Profesionalna mail adresa je apsolutni must-have danas u biznisu. Na žalost, još uvijek puno naših članica ima e-mail adrese poput [email protected], [email protected] Još uvijek im šaljemo mailove koji se iz nekog razloga zagube u gmailu, još uvijek mailovi nemaju potpisa…

Uz Microsoft Teams Office 365 daje vrhunsku produktivnost

OneDrive nam omogućava da radimo sa bilo koje lokacije na bilo kojem uređaju. Naši dokumenti će uvijek biti sinhronizirani i nemamo više problema s datotekama na raznim USB stickovima.

Ono što osobito volimo kod Office 365 je integriranost svih aplikacija, tako da u OneNote možemo staviti važne mailove, taskovi iz OneNote se vide i u Outlooku, iz Outlook kalendara se mogu napisati bilješke sa sastanka direktno u OneNote…

A sad je stigao i Microsoft Teams koji integrira sve Office 365 alate!

Mi kao i vi imamo puno projekata na kojima radimo. Komunikacija se do sad odvijala uživo, Skype-om i naravno mailom. Uz masu mailova koje svi primamo izvan tvrtke, trebaju li nam još i mailovi unutar tima?

Microsoft Teams nam omogućava da strukturiramo sve projekte na kojima radimo na jednom mjestu. Na istom mjestu je OneNote u kojem su kalkulacije, mailovi, bilješke vezane za taj projekt, ali i cijela naša komunikacija vezana za taj projekt.

Microsoft_teams

Organizacija božićnog partija je bila lagana uz Microsoft Teams. Naša cijela komunikacija nije bila negdje u mailovima, na Skype-u, već u folderu Božićni party, a pogledajte koliko ih imamo s lijeve strane. Postoji naravno i mobilna aplikacija Microsoft Teams pa kad spomenete člana tima, njemu dolazi notifikacija i na desktop i na mobilne uređaje.

Microsoft_teams

Tu je i OneNote bilježnica s bilješkama o sponzorima, a postoji i poseban tab Files u koji se mogu staviti različiti dokumenti, linkovi….

Women in Adria članice imaju dediciranu A1 account managericu kod koje možete aktivirati svoj Office 365 račun, a u kombinaciji s ostalim uslugama ostvariti posebne pogodnosti.

Foto: Women in Adria screen shot, Martina Cvek

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -