Evo kako možete očistiti kapute i sakoe u samo nekoliko minuta!

Zadnjih godinu dana vjerojatno je svatko od nas ojačao svoje higijenske navike, ali i korištenje dezinficijensa različitih vrsta. Uz dezinfekciju ruku, trebate brinuti i o dezinfekciji odjeće, a u tome vam može pomoći Philips Steam&Go, ručno steamer glačalo. Ne samo to, ovaj proizvod učinit će čišćenje kaputa i sakoa lakšim nego ikad.

Ovo kompaktno rješenje za lako uklanjanje nabora bez korištenja daske za glačanje, olakšat će vam život. Možete ga upotrebljavati okomito ili vodoravno na područjima koja se teško glačaju, kao i za osvježavanje odjeće – bez progorijevanja. Lagani i kompaktni dizajn olakšava uporabu bilo kada i bilo gdje. Samo tretirajte parom i spremni ste!


Pročitajte više: Izbjegnite katastrofu: Donosimo korisne savjete za pranje zimskih jakni i kaputa


Čišćenje kaputa i sakoa ponekad je prava noćna mora jer nije jednostavno održavati kvalitetne i ove često skupe modne komade. Oni zahtijevaju posebnu brigu, a Philips je napravio glačalo koje će vam pomoći upravo u tome. I ne samo to, odjeća će vam biti čišća i mirišljavija nego ikad.

U trenu se riješite bakterija!

Naime, vruća para ovog genijalnog glačala ubija do 99,9% bakterija što znači da će vaša odjeća u nekoliko minuta biti dezinficirana.

To znači da odjeća koja je čista i stajala je u vašem ormaru, treba samo kratko osvježenje uz ovo glačalo i spremna je za nošenje. Ne morate ju nositi na kemijsko čišćenje ili brinuti je li dovoljno čista.

Recite zbogom ustajalom mirisu!

Znate li onaj miris kad vam je odjeća dugo u ormaru jer ju niste imali prilike obući ili ste jednostavno zaboravili na te modne komade? To je ustajalost, nikome ugodan miris kojeg većina ljudi rješava tako što ponovno opere odjeću ili ju odnese na kemijsko čišćenje. No, ne morate i vi! Philips Steam&Go riješit će taj problem u nekoliko poteza.

Isto tako, ako se u vašu odjeću, posebno kapute i sakoe, ‘uvukao’ dim i drugi neugodni mirisi, para ovog glačala doskočit će i ovom problemu.

Odaberite svoj Philips steamer!

Foto: Andro Tasovac

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -