Kako odabrati karticu za dobar posao?

U današnje je vrijeme kartica jedno od najmasovnijih načina plaćanja proizvoda i usluga. Stoga odabrati karticu koja će vam omogućiti jednostavno i praktično upravljanje troškovima može biti uistinu zahtjevan posao.

S druge strane, prilikom pokretanja biznisa osim o poslovnom planu i njegovoj realizaciji, prije svega morate misliti o vašim financijama, odnosno kako upravljanje vašim financijama učiniti lakšim.

Pogodnosti American Express® kartica

S obzirom da su osobne potrebe i mogućnosti vrlo različite, donosimo vam pregled ključnih pogodnosti American Express kartica kako biste odabrali upravo onu karticu koja je prilagođena Vašem životnom stilu i učinili je svojim saveznikom.

Poslovni lifestyle zahtijeva od vas da uvijek imate na umu prioritete i potrebe te da odaberete najefikasniji način kako ih ostvariti. Kao korisnik American Express kartice odabrali ste inovativnost, sigurnost i svijet pogodnosti u vašem poslovanju.

Osnovne prednosti koje vam osigurava American Express kartica:

  • Financijske pogodnosti prilagođene vašim željama i potrebama. Nabavite potrebnu opremu za svoje poslovanje uz pogodnost obročne otplate bez kamata i naknada, iskoristite potrošački kredit za dodatni poticaj, uz kamatu koja je je porezno priznati rashod, ili osigurajte potrebna novčana sredstva podizanjem gotovine.
  • Osiguranje koje pruža dodatnu sigurnost vašem poslovanju. Dobro je znati da kao korisnik American Express kartice u vašem svakodnevnom životu i poslovanju na raspolaganju imate 24-satno osiguranje od posljedica nesretnog slučaja kao i putno osiguranje u međunarodnom zrakoplovnom prijevozu. Dodatnu sigurnost u vašim poslovnim putovanjima u inozemstvo pruža Global Assist služba, koja vam je na raspolaganju 24 sata dnevno za putnu, pravnu i medicinsku pomoć.Sigurnom online kupnjom uštedite i vrijeme i novac, a samo vas klik dijeli od neiscrpnih ponuda. Ulaganjem u napredna tehnička rješenja i kontinuiranim poboljšanjem strogih sigurnosnih standarda povećavali smo razinu sigurnosti korištenja vaše American Express kartice.
  • Atraktivne prednosti
    Kao korisnik American Express kartice iskoristite niz pogodnosti koje vam svakodnevno osigurava vaša kartica. Ostvarite atraktivne popuste na prodajnim mjestima partnera, sudjelujte u akcijama potrošnje i nagradite se za svaku obavljenu kupnju. Pratite i iskoristite naše online akcije s partnerima i vaše svakodnevno poslovanje i kupnju učinite jednostavnom i sigurnom. Uključite se u Membership Rewards program nagrađivanja i budite nagrađeni za svaku obavljenu kupnju.Dobro došli u svijet pogodnosti i vrhunske usluge.

Osim osnovnih prednosti American Express kartice svakako koristite i čitav niz specifičnih pogodnosti kartica i prilagodite je svom lifestyleu:

PBZ Card vodeća je kartična tvrtka u Hrvatskoj i izdavatelj American Express kartica za naše tržište i svojim korisnicima nudi brojne pogodnosti – ako još niste, postanite i Vi korisnik American Express kartice, bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja!

Pogodnosti koje imaju WiA članice pogledajte na linku.

Izvor i foto: PBZ Card

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

natječaj za kulturne i kreativne industrije

Natječaj za kulturne i kreativne industrije vrijedan više od 33 milijuna...

Još je nešto manje od mjesec dana preostalo za podnošenje projektne prijave na poziv Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih...