Znate li motivirati i uvjeriti svoju publiku? Unaprijedite vlastite vještine (samo)prezentacije na vrijeme

Na putu do uspjeha ponekad sami sebi postavljamo najveće prepreke. U današnjem (poslovnom) svijetu važno je znati kako doprijeti do svoje publike i iskreno ih zainteresirati. Jedan od alata je zasigurno i prezentacija te javni govor, s kojima mnogi imaju problema. Naučite kako održati prezentaciju i uspješnije motivirati drugu stranu!

Tko vas zaista čuje?

Mnogima se događa da imaju veliko znanje i iskustvo koje žele podijeliti s drugima, no u trenutku kada stanu pred publiku, osjećaju nelagodu i nesigurnost, a riječi ne izlaze onako kako su zamislili.

Ako ste ikad održali prezentaciju, vjerojatno ste osjetili trenutak u kojem više ne dopirete do slušača. Čuje se žamor i polako shvaćate da vas publika više ne prati pozorno kao na početku.

Bilo da prezentirate jednom čovjeku ili velikoj grupi ljudi, znanje o tome kako ih potaknuti da vas uistinu slušaju i čuju, presudno je za poslovni uspjeh. Važno je i za razvoj osjećaja vlastite kompetentnosti i zadovoljstva.

Uložite u osobni razvoj

Naučite kako zapaliti iskru znatiželje u očima onih koji vas promatraju i slušaju uz Ramiro radionicu za poboljšanje vještina (samo)prezentacije.

Polaznici će na ovoj radionici naučiti kako pripremiti efektnu prezentaciju prilagođenu slušateljstvu, kako biti uvjerljiv predavač te kako postavljati pitanja i držati publiku zainteresiranom tijekom prezentacije.

Također, važno je znati postaviti ciljeve, strukturu i sadržaj prezentacije kako bi pridobili publiku i zadržali pažnju. Sve to potrebno je napraviti uz otkrivanje vlastitog stila prezentiranja, korištenje prikladnih tehničkih pomagala i spremnost na nepredviđena pitanja publike.

Uvježbajte svoje prezentacijske vještine uz zanimljiva predavanja, koristan individualan i grupni rad, razmjenu iskustava i motivirajuće diskusije.

Radionica je namijenjena svim osobama koje su u kontaktu s korisnicima, zaposlenima u marketingu, prodaji ili odjelima za odnose s javnošću, rukovoditeljima, projekt menadžerima i svima onima koji žele razvijati svoje prezentacijske vještine.

Ova radionica održava se u utorak, 13. studenog od 9 do 17 h u prostorijama zagrebačke Ramiro učionice. Prijavite se već danas jer je broj sudionika ograničen!

Sve Women in Adria članice kod prijave ostvaruju 20 posto popusta

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više