Znate li motivirati i uvjeriti svoju publiku? Unaprijedite vlastite vještine (samo)prezentacije na vrijeme

Na putu do uspjeha ponekad sami sebi postavljamo najveće prepreke. U današnjem (poslovnom) svijetu važno je znati kako doprijeti do svoje publike i iskreno ih zainteresirati. Jedan od alata je zasigurno i prezentacija te javni govor, s kojima mnogi imaju problema. Naučite kako održati prezentaciju i uspješnije motivirati drugu stranu!

Tko vas zaista čuje?

Mnogima se događa da imaju veliko znanje i iskustvo koje žele podijeliti s drugima, no u trenutku kada stanu pred publiku, osjećaju nelagodu i nesigurnost, a riječi ne izlaze onako kako su zamislili.

Ako ste ikad održali prezentaciju, vjerojatno ste osjetili trenutak u kojem više ne dopirete do slušača. Čuje se žamor i polako shvaćate da vas publika više ne prati pozorno kao na početku.

Bilo da prezentirate jednom čovjeku ili velikoj grupi ljudi, znanje o tome kako ih potaknuti da vas uistinu slušaju i čuju, presudno je za poslovni uspjeh. Važno je i za razvoj osjećaja vlastite kompetentnosti i zadovoljstva.

Uložite u osobni razvoj

Naučite kako zapaliti iskru znatiželje u očima onih koji vas promatraju i slušaju uz Ramiro radionicu za poboljšanje vještina (samo)prezentacije.

Polaznici će na ovoj radionici naučiti kako pripremiti efektnu prezentaciju prilagođenu slušateljstvu, kako biti uvjerljiv predavač te kako postavljati pitanja i držati publiku zainteresiranom tijekom prezentacije.

Također, važno je znati postaviti ciljeve, strukturu i sadržaj prezentacije kako bi pridobili publiku i zadržali pažnju. Sve to potrebno je napraviti uz otkrivanje vlastitog stila prezentiranja, korištenje prikladnih tehničkih pomagala i spremnost na nepredviđena pitanja publike.

Uvježbajte svoje prezentacijske vještine uz zanimljiva predavanja, koristan individualan i grupni rad, razmjenu iskustava i motivirajuće diskusije.

Radionica je namijenjena svim osobama koje su u kontaktu s korisnicima, zaposlenima u marketingu, prodaji ili odjelima za odnose s javnošću, rukovoditeljima, projekt menadžerima i svima onima koji žele razvijati svoje prezentacijske vještine.

Ova radionica održava se u utorak, 13. studenog od 9 do 17 h u prostorijama zagrebačke Ramiro učionice. Prijavite se već danas jer je broj sudionika ograničen!

Sve Women in Adria članice kod prijave ostvaruju 20 posto popusta

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

udruga GLAS PODUZETNIKA

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA postaje udruga?

Inicijativa GLAS PODUZETNIKA nastavit će sa svojim dijelovanjem nakon što su se uspješno izborili za nove gospodarske mjere. Prema anketi u...