Uskoro kreće novi ciklus Akademije koja stvara lidere

Ako ste osoba koja želi motivirati sebe, inspirirati druge i napraviti promjenu, postanite lider koji kreira svijet kojem drugi žele pripadati!

Ramiro Leadership NLP Academy je intenzivan program usavršavanja, namijenjen onima koji se žele istaknuti kao lideri te svojim radom stvoriti dodanu vrijednost za sebe, za ljude s kojima rade i za organizaciju u kojoj djeluju.

Znate li što je NLP?

Neuro-lingvističko programiranje (NLP) daje konkretnu metodologiju koja omogućuje razumijevanje vlastitog ili tuđeg uspjeha. NLP pruža niz tehnika i vještina kojima se ubrzava proces usvajanja i usavršavanja učinkovitih obrazaca koji dovode upravo do tog istog uspjeha.

NLP je nastao proučavanjem izvrsnosti i kvalitete, a kroz posljednjih 40 godina izrastao je u sustavnu studiju o komunikaciji i izvrsnosti u svim područjima života te postao neizbježan dio svih uspješnih sustava.

U deset mjeseci do boljih vještina

Program kombinira najsuvremenija znanja iz područja menadžmenta, leadershipa i poslovne psihologije, s naglaskom na NLP vještine, primjenjive u poslovnom i menadžment kontekstu. Poznato je da u današnje vrijeme upravo ta znanja i vještine koriste svi najuspješniji lideri, kao i čitave organizacije pri edukaciji svojih djelatnika te kreiranju komunikacijskih procesa unutar poduzeća.

Dugogodišnje iskustvo pokazalo je da postoji potreba za sustavnom i praktično primjenjivom edukacijom koja će polaznicima dati konkretna znanja i vještine kako da budu najbolji u onome što rade, posebice u radu s ljudima.

Programi obuhvaćaju treninge, tijekom kojih se aktivno radi na razvoju polaznika kao lidera koji svojom pojavom i karizmom, znanjem i kompetentnošću te motivirajućim djelovanjem, znaju kako voditi druge prema zajedničkom uspjehu.

Glavni ciljevi programa

Lideri trebaju biti karizmatični i uvjerljivi govornici te pregovarači, voditi tim i donositi odluke na sustavan način, sagledavajući širu sliku funkcioniranja organizacije, uspješno upravljati promjenama i preuzeti inicijativu u svome radu i životu, a upravo ova Akademija daje budućim liderima za ostvarivanje takvih ciljeva vjetar u leđa.

Program nastoji pružiti znanja i vještine koje polaznicima omogućuju da postanu lideri koji vide u svemu mogućnosti, a ne prepreke i koji su dio rješenja, a ne problema. Lideri pokreću i inspiriraju svojim nastupom i riječima te razvijaju motivirane i kompetentne djelatnike koji ostvaruju izvrsne rezultate.

kako postati lider

Polaznici liderske kompetencije razvijaju u sklopu četiri ključna područja, važna za uspješno obavljanje menadžerske uloge te kvalitetan i ispunjen život. Prvo je vezano za učenje o tome kako postati kreator vlastite izvrsnosti, a drugo pokazuje kako motivirati druge da razviju sve svoje potencijale. Sljedeće područje bavi se stvaranjem pobjedničkog tima, a posljednje uči o ostvarivanju suradnje s korisnicima.

Praktično učenje uz mentore

Akademija se temelji na visoko iskustvenom radu gdje sudionici imaju priliku „osjetiti“ i uvježbati konkretna znanja i vještine te dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Koriste se integrirana i najsuvremenija znanja i vještine iz psihološke te poslovne teorije i prakse. Specifične vježbe i studije slučaja kreirane su kako bi polaznici u sklopu Akademije imali priliku razvijati konkretne vještine na primjerima sličnim svakodnevnim situacijama s kojima se susreću.

Stručnjaci koji provode edukaciju imaju značajno praktično iskustvo u radu s ljudima, a polaznici imaju priliku direktno na njihovom primjeru vidjeti kako uspješno voditi, inspirirati i motivirati druge.

Tijekom cijelog programa polaznici su pod budnim okom trenera i asistenata koji im kontinuirano daju konkretne upute te pružaju motivirajuću povratnu informaciju u svrhu ubrzanog razvoja svih njihovih potencijala.

Individualiziran pristup u radu s mnogo podrške tijekom cijelog razdoblja trajanja Akademije. Treneri će polaznicima svojim savjetima biti na raspolaganju i izvan vremena provedenog na treninzima te će im spremno pomoći u rješavanju različitih izazova.

Uz intenzivan rad s psiholozima i NLP stručnjacima, sudionici imaju priliku i međusobno se zbližiti, neprestano razmjenjivati iskustva te dobiti povratnu informaciju i od ostalih polaznika, što kasnije mogu uspješno integrirati u svoj rad.

kako postati lider

Unutar Akademije sudionici imaju priliku u sigurnoj, podržavajućoj i zaštićenoj okolini isprobati drugačije načine ponašanja. To je poticajno i vrlo motivirajuće za stvarnu primjenu naučenog u praksi.

Osim konkretnih znanja i vještina, na kraju programa sudionici će se osjećati samopouzdanima, motiviranima, spremnima na sve izazove te će biti kreativniji i učinkovitiji u svakom pogledu.

Novi ciklus edukacija od jeseni

Ramiro Leadership NLP Academy po šesti put kreće već za dva mjeseca, a svoje mjesto možete rezervirati već danas.

Prijavite se i postanite bolji lider!

Women in Adria članice ostvaruju 10 posto popusta na program Ramiro Leadership NLP Akademije.

Foto: Pexels, Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više