Seminar “Financiranje mog poslovanja – kako pristupiti banci”

Hrvatska poštanska banka poziva vas na seminar kojeg organizira u suradnji s EBRD-om 3. srpnja 2018. godine u hotelu Salona Palace u Solinu s početkom u 10 sati.

Predstavnici EBRD-a i Frankfurtske škole za financije i management prezentirat će program za žene poduzetnice te vas informirati o nefinancijskim uslugama koje EBRD osigurava u cilju pružanja podrške i poticanja ženskog poduzetništva.

Seminar koji širi vašu mrežu poslovnih kontakata

U sklopu programa, predviđeno je predavanje predstavnika HPB-a i predavača iz Frankfurtske škole za financije i menadžment koji će vas upoznati sa svime što se nalazi iza zahtjeva za financiranje, podsjetiti na važnost financijske pismenosti te informirati kako uspješno financirati projekte uz potporu poslovne banke.

Sudjelovanje na seminaru prilika je da proširite mrežu poslovnih kontakata, upoznate druge žene u poduzetništvu i razmjenite znanja i iskustva. Naučit ćete kako vas Business Lens alat može podržati u prepoznavanju vaših prednosti i prilika za daljnji razvoj.

Pozivamo vas da sudjelujete u nagradnoj igri te prije ili tijekom seminara popunite Business Lens na linku www.ebrdwomeninbusiness.com. Očekuju vas vrijedne nagrade od kojih je glavna tablet, a dobitnice izvlačimo nakon seminara!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više