Glatka i sjajna koža moguća je uz ovaj hrvatski kozmetički proizvod koji će vam na vrijeme pomoći riješiti problem s celulitom

Kako se približava ljeto, tako sve veći broj žena započinje s tretmanima koji se hvata u koštac s neugodnim celulitom koji nerijetko utječe i na samopouzdanje. Iako se većina žena bori s celulitom primarno zbog vanjskog izgleda tijela, on može imati i zdravstvene posljedice.

Učinkovita borba

Iako je svima celulit primarno fizički neugodna pojava, on je i više od estetskog problema. Riječ je o nagomilavanju masnoća i toksina pod kožom uslijed čega dolazi do slabljenja vezivnog tkiva. Glavno obilježje celulita je da se s vremenom pogoršava i širi te ne prolazi sam. Što je celulit izraženiji i dugotrajniji, to su veće degenerativno upalne promjene te je potrebno više vremena kako bi se nastala oštećenja uklonila.

On je također pokazatelj nepravilne prehrane, nezdravog i stresnog načina života ili poremećaja metabolizma, a njegov nastanak može biti ubrzan i zbog određenih genetskih predispozicija. Primjerenom prehranom, fizičkom aktivnošću te tehnikama masaže moguće je smanjiti njegovu vidljivost i postići odlične rezultate.

Aktivni sastojci pružaju višestruko djelovanje

Nikel donosi inovaciju koja višestruko i ciljano djeluje protiv celulita. Riječ je o CONTROL 365 REMOVE CELLULITE gel-kremi koja sadrži kompleks s aktivnim sastojcima koji djeluju sinergistički. Neki od sastojaka koje sadrži su:

  • biološki aktivan flavonoid genistein – jača čvrstoću kože i smanjuje nakupljanja masnih stanica ispod površine
  • kofein – lipolitički i venotonski učinak
  • karnitin – doprinosi oksidaciji masti i uklanjanju toksičnih ketona
  • crvena paprika – aktivira stanični metabolizam
  • crni papar – antiseptik i detoksikant
  • badem – hrani, vlaži i jača elastičnost kože

Ovu gel-kremu možete nanositi svakodnevno jednom ili više puta na područja zahvaćena celulitom, a to su najčešće nadlaktice, bokovi, bedra, stražnjica, trbuh i koljena. REMOVE CELLULITE kompleks pomaže u poticanju prirodne proizvodnje kolagena i na taj način jača vezivno tkivo. Rezultat ovog djelovanja je povećana čvrstoća, ujednačena, glatka i blistava koža. Baš na vrijeme za plažu!

Sve WiA članice uz predočenje članske iskaznice ostvaruju 20% popusta na cjelokupan Nikel asortiman u zagrebačkoj ljekarni Priroda liječi (Vlaška 40)

Foto: Nikel

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više