Predstavljena knjiga ‘Kako voditi sebe i druge’ Mirte Fraisman Čobanov

Nedavno je predstavljena knjiga “Kako voditi sebe i druge”, autorice Mirte Fraisman Čobanov, u suradnji s izdavačkom kućom Beletra.

Emocionalna inteligencija kao temelj osobnog i poslovnog razvoja

Mirta Fraisman Čobanov je leadership coach, NLP trener, psihodramski terapeut i hipnoterapeut. Voditeljica je Partus Akademije, koja se preko 10 godina bavi edukacijom i osobnim rastom i razvojem menadžera i lidera, a kroz njen najuspješniji program za razvoj emocionalne inteligencije menadžera, dosad je prošlo više stotina menadžera.

Kako bi uspješno upravljao svojim timom, lider treba prije svega biti svjestan sebe i upravljati sobom

Knjiga je zamišljena kao priručnik, namijenjen srednjem i visokom menadžmentu, ali i poduzetnicima te svim ambicioznim osobama željnim razvoja. Autorica na preko 300 stranica opisuje New Code Leadership metodologiju, program koji je samostalno razvila, a koji obuhvaća četiri osnove emocionalne inteligencije – razvoj samosvijesti, upravljanje sobom, razvoj svijesti o drugima te menadžerske vještine i upravljanje grupama i timovima.

“Ljudi su jedan od najvažnijih resursa svake kompanije, pogotovo u razdoblju kontinuiranih promjena i sve većih izazova, zbog čega se uspješnost vođenja danas prepoznaje po postignutim rezultatima i zadovoljstvu tima”, naglasila je autorica.


Pročitajte više: Što sam naučila u svojih 10 godina poduzetništva?


Na promociji su gostovali svi recenzenti knjige: prof.dr. Velimir Srića, voditeljica ljudskih resursa dm-drogerie markt Ana Fostač-Krilčić, psihologinja Ljubica Uvodić-Vranić, urednica knjige Sandra Pocrnić-Mlakar te poslovna konzultantica, spisateljica i coach Mirela Španjol koja je i moderirala program. 

“Želimo li bolje vođe za 21. stoljeće, nećemo ih stvoriti pukim učenjem vještina već učenjem i razvojem osobnosti”, istaknuo je prof. dr. Velimir Srića. 

Knjigu možete kupiti u svim boljim knjižarama po cijeni od 220kn ili naručiti direktno na webu.

Sve WIA članice ostvaruju popust, a za kod je potrebno javiti se na [email protected].

Ponuda uključuje i besplatnu dostavu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

hakerski napadi

Sve je više hakerskih napada i prijevara: 5 jednostavnih metoda za...

Najnovije žrtve hakerskih napada u Hrvatskoj su Zagrebački holding i HZZO, što je još jednom pod povećalo stavilo važnost sigurnosti na...
- Advertisment -